Doelpunten: Carl Komrij 0-1, 0-2 en 1-4; Kevin van den Born 1-2 en 2-5; Wilco Lumpers 1-3; Frank Minkhorst 1-5; Kevin van den Born 2-5.

25 april 2012 om 00:00 Voetbal

,,De selectie is gekortwiekt en dat brak ons op. Afwezig waren Kevin van de Mark, Faysal About, Melvin van der Meulen, Rudy Möller. Patrick Elbertsen en Andy van Engelenburg. Dat konden we niet opvangen”, aldus de Edesche Boys-trainer Mart Gerrist. Zijn ploeg ging met 2-5 onderuit tegen SHE. ,,Een ploeg die inzakt en op de counter speelt. Dat wisten we, maar toch werden we al in de derde minuut verrast”, ging de trainer verder. De uitblinkende Boys doelman Michel van der Meulen was kansloos. Nadat Yoeri Dörfel al een keer op de lijn had gered, maakten de gasten er 0-2 van. ,,De bal werd verspeeld en teveel spelers voor de bal”, had Gerrist gezien.

Even kwam er hoop in de Edese harten, nadat de teruggekeerde Kevin van den Born de 1-2 liet aantekenen. ,,Maar de 1-3 was een kopie van de eerste goal. Uit een corner kon de spits inkoppen”, besloot Gerrist. De Boys scoorde nog de 2-5.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie