Doelpunten: Marouan el Idrissi 1-0; Gert Jan Tamarus 2-0; Rogier Wissink 2-1.

25 april 2012 om 00:00 Voetbal

Door al weer de vijfde nederlaag na de winterstop moet Bennekom nog naar beneden kijken. De marge met DOVO, dat op dit moment op de plek voor promotie/degradatiewedstrijden staat, is nog vier punten. En juist op 5 mei moet Bennekom naar Veenendaal. In Sassenheim speelde Bennekom zeker de eerste helft een zeer acceptabele partij. Het voetbalde iets beter dan Ter Leede. Rence van der Wal, Kevin Sissing (2x) en Rogier Gerritsen vergaten het te bekronen met een doelpunt. Ook de thuisploeg was twee keer gevaarlijk. Het tweede bedrijf was een stuk minder van Bennekomse zijde. El Idrissi bracht Ter Leede op voorsprong. Rence van der Wal was met een poging op de paal nog dicht bij de gelijkmaker. Gert Jan Tamerus verhoogde marge naar 2-0. Rogier Wissink maakte vlak voor tijd de 2-1. Bennekom liep nog extra schade op, omdat Mamoudou Kaba vanwege een vermeende elleboog in de laatste minuut met rood moest vertrekken. Sissing en Van Rooijen zijn tegen DOVO ook geschorst.