Directie SDS’55

25 april 2012 om 00:00 Voetbal

Yoram Pesulima speelt volgend seizoen weer voor DTS Ede. Pesulima maakte een jaar geleden de omgekeerde weg van DTS Ede naar topklasser GVVV. Daar kwam hij slechts incidenteel in de hoofdmacht uit. Eric Speelziek:,,Hij is multifunctioneel inzetbaar. Dat kan links achterin, maar ook als middenvelder of centrale verdediger. De laatste positie lijkt een voor de hand liggende optie.’’ Ook de 21-jarige Ruben Rip komt over van de Wageningse derdeklasser SKV. Hij staat bij de Wageningers in de voorste linie aan de linkerkant. Maar kan op links op elke positie goed uit de voeten. En is behoorlijk explosief met een goed schot in de benen. Eerder kwam ook al de GVVV speler Jamal Bendadi de Edese gelederen versterken.

Reza Ngarigota is de tweede aanwinst van Bennekom. De 23-jarige Apeldoorner is momenteel actief bij SDC Putten. Daar kwam hij afgelopen winterstop over van Barendrecht. ,,Reza combineert kracht met voetballend vermogen’’, zegt Wilco Franken. ,,De bedoeling is dat hij ons als verdedigende middenvelder meer body gaat geven. We willen of nog een linkerverdediger en/of een balvaste spits. Met de huidige linksback Marco van Rooijen is de afspraak gemaakt dat hij het volgende seizoen voor een aanvallende positie gaat.’’ Ook zoekt Bennekom nog een extra doelman. Hoewel hij eerder aangaf te blijven, heeft Rick van Leeuwen besloten te vertrekken. De rechterverdediger wil dichter bij huis (Langbroek) en studieplek (Amsterdam) gaan voetballen. Nieuw is dat Ivo den Bieman de tweede assistent wordt. Den Bieman voetbalde in het verleden nog voor Bennekom, Leones en een aantal Schotse clubs.

De Algemene Ledenvergadering van SDS’55 heeft een nieuw bestuur en directie gekozen. Aan de hand van een nieuw gekozen bestuursstructuur, zullen de volgende personen aantreden tot het bestuur: Martin van Milligen als voorzitter, Herman Sündermann als secretaris, Arjan Janssen als penningmeester, Walter Kloostra als algemeen bestuurslid en Martinus Elbertsen als algemeen bestuurslid. De nieuwe directie Gert Schreuder, Eddy Morren en Wouter van Roozelaar zal leiding geven aan de dagelijkse gang van zaken.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie