Carréconcert Nick & Simon live bijwonen in CineMec

2 mei 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - Het eenmalige concert dat Nick & Simon op 19 september geven in Koninklijk Theater Carré, was afgelopen week binnen een half uur uitverkocht. Omdat er geen ruimte is voor een extra concert, is er door Nick & Simon gezocht naar een creatieve oplossing om de vele teleurgestelde fans toch een kans te geven om het concert mee te beleven. De fans die geen kaartjes hebben kunnen bemachtigen voor Carré krijgen op 19 september de unieke mogelijkheid het concert live mee te beleven in CineMec. Niet alleen het concert zal live te volgen zijn, ook de binnenkomst en rode loper ceremonie zullen te zien zijn.

Op 19 september laten Nick & Simon zich tijdens het eenmalige concert begeleiden door hun uitgebreide band, maar er is ook ruimte voor een intieme akoestische set. Naast een aantal nieuwe liedjes van het album ‘Sterker’ komen de vele grote hits uiteraard ook voorbij. Een concert waar iedere Nick & Simon fan gewoon bij wil zijn. Bovendien in het mooiste theater van Nederland dat dit jaar zijn 125 jarige jubileum viert.

Het concert van Nick & Simon ‘Sterker in Carré’ wordt live on screen in het CineMec ExpoTheater uitgezonden op het grootste witte doek van Gelderland, waardoor de concertbeleving zo goed mogelijk wordt geëvenaard.

Kaartjes voor deze unieke belevenis kunnen vanaf nu gekocht worden direct aan de kassa of via www.cinemec.nl. Telefonische reserveren is helaas niet mogelijk. Datum: woensdag 19 september; 19.30 uur. Website: . Aanvang: 19.30 uur. Prijs: 15 euro.

: www.cinemec.nl onder events/concert

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie