Bakkerij ten Veen Bennekom in nieuw jasje

28 april 2012 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Winkel Bakkerij ten Veen aan de Eikenlaan in Bennekom is in een geheel nieuw jasje gestoken. De afgelopen drie weken is hard gewerkt aan een grondige modernisering van het winkelinterieur en het resultaat mag er nu zijn.

Na 15 jaar was het interieur hard toe aan vernieuwing en er zijn een aantal aanpassingen uitgevoerd. In de nieuwe winkel kunnen de klanten nu optimaal worden geholpen en is ook het werkcomfort voor de medewerkers verbeterd.

Om deze vernieuwing te realiseren hebben Corné en Ingrid ten Veen de deskundige interieurbouwer Linthorst uit Lunteren in de arm genomen. Deze samenwerking heeft geleid tot een stijlvolle en eigentijdse winkel, die voldoet aan alle eisen die aan een bakkerswinkel worden gesteld.

In de nieuwe winkel richten Corné en Ingrid zich naast de verkoop van ambachtelijk brood en banket ook op de verkoop van luxe kaassoorten, delicatessen en exclusieve lekkernijen. Door dit brede assortiment willen zij hun klanten zoveel mogelijk een totaalpakket aanbieden.

Vanaf vrijdag 4 mei 2012 heten de medewerkers van Bakkerij ten Veen hun klanten van harte welkom in de vernieuwde winkel aan de Eikenlaan in Bennekom.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie