Voordelig naar circus Bongo met C1000

28 april 2012 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Bij supermarkt C1000 kunnen klanten weer sparen voor een voordelig kaartje voor Circus Bongo. Het circus komt met een nieuw programma naar Wageningen. Exclusief voor C1000 klanten in Bennekom en Wageningen worden in totaal 4 voorstellingen gegeven op vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni bij Stadion de Wageningse Berg in Wageningen. Bij elke 5 euro ontvangen klanten een circuszegel. Met 12 zegels, een volle spaarkaart, kost een kaartje 3 euro.

Circus Bongo presenteert een geheel nieuw programma 'Op de Camping!' Op enkele kilometers van bos, zee en strand net achter de drukke wegen ligt de camping Kwenye tovuti. Een gezellige familiecamping waar het bruist van de meest vreemde gasten en circusartiesten. Maar ook een camping waar je rustig kunt genieten van een goed boek. De gehele voorstelling zijn de circusbezoekers op op bezoek op de camping. Vergeet dus niet uw pen of potlood mee te nemen, want misschien is er deze dag wel een bingo.

Het beloofd weer een spectaculair en vermakelijke productie te worden. Met internationale circusacts! Wat dacht u van 6 stoelen en een tafel, meer is het niet, maar Salim uit Kenia gebruikt ze om een 8 meter hoge toren van te bouwen. Maar ook moeilijke technieken die samensmelten in een krachtige choreografie aan de strapaten hoog in de nok van onze circustent. Natuurlijk is er ook onze klusjesman Gili uit Zwitserland, die er alles aan doet om te zorgen dat de toiletten niet verstopt raken. Hoewel hij ook goed kan jongleren met wc-ontstoppers. Een gezellige barbecue op de camping word een vurig spektakel, waarbij uw kippenvel haast verschroeit. Meer verklappen we niet!  

De spaaractie loopt van 2 mei t/m 12 juni, maar wees er snel bij want op=op!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie