Veluwse Wijnroute: ‘Groter dan ooit’

2 mei 2012 om 00:00 Regio

OTTERLO - Belangstellenden kunnen zaterdag 19 mei voor de eerste keer dit jaar gebruik maken van de Veluwse Wijnroute. Deze dag zijn acht wijngaarden op de Veluwe open.

Voor een ieder die wat meer over de Nederlandse wijn(gaarden) wil weten, is dit de kans. De wijngaarden zijn open, vanaf 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Bezoekers kunnen tegen betaling verschillende wijnen van Nederlandse bodem proeven. Er is vast wel een wijngaard in de buurt.

Wijngaarden

De Wijngaarden die u graag ontvangen zijn; Wijngaard Telgt aan de Telgterweg in Ermelo, Wijngaard aan de Breede Beek aan de Slichtenhorsterweg 69 in Nijkerk en Wijngoed Morren aan de Oosterndorperstraatweg 65 in Oosterwolde.

Ook gaat de route langs Ludique Wijnen aan de Gunninglaan 40 in Apeldoorn, Domein Hof Te Dieren aan de Arnhemsestraatweg 16 in Dieren en Wijnhoeve De Veluwe aan de Lontweg 1 in Otterlo.

Ook Eco Fields aan de Matendijk 1 in Wekerom en Wijngaard De Wageningse Berg aan de Scheidingslaan in Wageningen doen mee aan de Veluwse Wijnroute.

Informatie

Elk van deze wijngaarden heeft zijn eigen ligging en sfeer. Wat hen verbindt is de passie voor de druiventeelt, het maken van wijn en de Veluwe.

Kijk voor meer informatie op de website www.veluwsewijnroute.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie