‘Flinke groei bij Ooijendijk Financial Services’

16 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

Door de groei van Ooijendijk Financial Services (OFS) verhuisde de onderneming van Peter, Steven en Kees Ooijendijk naar de witte villa aan de Van Irhovenlaan 16 in Ede. ,,We waren meteen gecharmeerd van het pand”, zegt Kees. ,,Nu we als bedrijf vaste grond onder de voeten hebben, willen we graag een pand in het centrum dat in het zicht ligt zodat ook de winkeliers ons weten te vinden voor hun financiële vragen.”

EDE - Door zich te onderscheiden en het vertrouwen te winnen van de klant is het balletje nu echt gaan rollen voor de heren Ooijendijk. Ooijendijk Financial Services blijft groeien en verhuisde onlangs.

Het gaat goed met Ooijendijk Financial Services. Kees: ,,Wij zijn heel erg tevreden met hoe het gaat. We krijgen complimenten van mensen over dat wij in een moeilijke tijd een grote stap voorwaarts hebben gemaakt. Dit heeft mede geleid tot het in dienst nemen van een register accountant.” OFS weet zich onder meer te onderscheiden met hun unieke rol in het betaalde voetbal. Het bedrijf sleepte twee jaar geleden een collectief contract binnen met de Coöperatie Eerste Divisie (CED), om de hele divisie financieel gezond te maken. Peter: ,,Er was vanuit de voetbalclubs behoefte aan managementinformatie om te kunnen sturen en wij zijn met deze vraag aan de slag gegaan.”

,,In het begin hebben we veel geïnvesteerd”, zegt Peter. ,,We ontwikkelden met het softwareprogramma AFAS maatwerk voor alle clubs in de eerste divisie zodat zij inzicht zouden krijgen in hun financiële administratie.” Ook voetbalclubs uit de eredivisie wilden op maat gemaakte software om hun organisatie financieel gezond te houden. Ooijendijk ondersteunt nu ook zeven eredivisieclubs met hun financiële processen.

Peter: ,,Wij hebben in de afgelopen twee jaar zoveel vertrouwen gewonnen van onze klanten in de voetballerij dat we nu een doorlopend contract hebben met de CED.” Daarnaast is OFS gevraagd om kennispartner te worden van de FBO, de werkgeversorganisatie van het betaalde voetbal. Ook zijn de heren Ooijendijk genomineerd voor een AFAS-award, een landelijke prijs voor bedrijven die zijn diensten hebben bewezen bij de implementatie en optimalisatie van AFAS in een organisatie. Kees: ,,We zien momenteel een spectaculaire groei van aanvragen.” Want naast de voetballerij staat OFS open voor alle financiële vragen over bijvoorbeeld het starten van een bedrijf, fiscale aangiften en jaarrekeningen. ,,We gaan ervoor zitten en pakken het op”, zegt Peter. ,,Iedereen mag binnenstappen in ons nieuwe pand. Wij zijn niet te beroerd om even de tijd te nemen, zonder dat het meteen iets oplevert. Wij zijn altijd bereid om mee te denken.”

Door mond-tot-mondreclame weten mensen OFS te vinden. Ooijendijk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snel werken. Kees: ,,Door onze verschillende financiële achtergronden kunnen wij elkaar aanvullen en vervangen. Met deze drie mensen kunnen we nog heel lang door.”

Ooijendijk Financial Services

Van Irhovenlaan 16, Ede

www.ooijendijk.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie