Doelpunten: Stephan Marsman 1-0 en 2-0; Gertin van den Berg 2-1; Frits van Asselt 3-1; Arnand van Norel 3-2.

9 mei 2012 om 00:00 Voetbal

De Harskampse vierdeklasser is het seizoen beschamend geëindigd. Bij De Kieviten werd een 3-2 nederlaag geleden, waardoor de Voorthuizense ploeg de laatste plaats overdeed aan Wapenveld. ,,Ongelooflijk, en dan te bedenken dat we nog kans hadden op nacompetitievoetbal. Maar er was geen beleving of bezieling. Het had ook zomaar een monsternederlaag kunnen worden”, somberde trainer Jan Willem Pol. De eerste tien minuten leek het nog een wedstrijd te worden. Beide ploegen kregen wat mogelijkheden. ,,Maar geen echte kansen. En stonden we na een half uur op een 2-0 achterstand. Pal voor rust wist Gertin van den Berg nog de aansluitingstreffer te scoren: 2-1. Dan hoop je in rust orde op zaken te stellen. Maar niets was minder waar. Al binnen tien minuten stond de 3-1 op het scorebord”, had Pol gezien. Hoewel de thuisclub ook niet groots speelde, hield de hekkensluiter stand. En ook het feit dat Arnand van Norel tegen scoorde (3-2), kon de teleurstellende nederlaag niet voorkomen. ,,Wat een gemiste kans. Een overwinning was voldoende voor nacompetitievoetbal geweest”, baalde Pol.