Doelpunten: Aziz Ballouk 1-0; Karim Lahri 2-0; Jaap Wijnman 3-0; Kamal Bendadi 4-0; Jaap Wijnman 5-0; Roy Bijsterveld 6-0.

9 mei 2012 om 00:00 Voetbal

Fortissimo heeft zich na een 6-0 zege op MASV geplaatst voor de nacompetitie. ,,Een leuk toetje, en de club gaat er voor. Fortissimo begint met een uitwedstrijd bij SCD ‘33 in Deest. Nee, ik weet niets van die ploeg. Het is zaak deze kans te grijpen”, meende trainer Marco Rou. Die zag dat Fortissimo een gemakkelijke middag beleefde. ,,Als wij snel scoren kunnen we goed voetballen. En als alle kansen benut waren, was een nog grotere zege mogelijk geweest”, glimlachte Rou.

Fortissimo kwam al na vier minuten spelen op 1-0. Kamal Bendadi liet een paar spelers zijn hakken zien en zag Aziz Ballouk scoren :1-0. Karim Lahri en Jaap Wijnman brachten de ruststand op 3-0. De laatste uit een kopbal. Daar waar aan de kant nog werd gegrapt dat Wijnman niet goed kon koppen. Na rust scoorde Jaap Wijnman de 5-0 ook met het hoofd. De wedstrijd was gespeeld. Want tussendoor had Kamal Bendadi de stand al op 4-0 gebracht en MASV een strafschop gemist. Het was Roy Bijsterveld die de eindstand op 6-0 bepaalde.