‘Wij bieden nu een totaalpakket’

16 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

In 2007 begon de eigenaar als zelfstandig ondernemer met een bedrijf in gereedschappen, ijzerwaren, verf, tuinartikelen en installatiemateriaal. De onderneming is ontstaan uit installatie techniek Hevel, met als eigenaar de vader van Aiwin Bouwheer.

Technisch Bouwcentrum Ederveen ook voor sanitair EDERVEEN - Arwin Bouwheer is de eigenaar van Technisch Bouwcentrum Ederveen. Het bedrijf is gevestigd in het voormalige pand van Van Hierden Meubelen. ,,Het is een totaal pakket wat we de klanten gaan bieden’’, licht Bouwheer toe.

Met de komst van de nieuwbouwwijk ‘Veldjesgraaf’ verhuisde Hevel naar het industrieterrein in Ederveen. Arwin Bouwheer ging voortvarend van start met Technisch Bouwcentrum Ederveen, in het voormalige pand van Van Hierden meubelen.

Kruiwagen

,,We kwamen van de overkant en zijn verhuisd met de kruiwagen’’, zegt hij met een brede lach. Eigenaar Arwin Bouwheer is zeer content met de oppervlakteuitbreiding naar 2000 vierkante meter en de uitbreiding van het assortiment met werkkleding, werkschoenen, professioneel gereedschap en een zeer uitgebreid pakket voor de aannemerij.

,,We kunnen nu een totaalpakket bieden en zijn uitgebreid met een sanitair en tegel verkoopruimte. Bovendien gaan we het assortiment flink uitbreiden met hang - en sluitwerk, sierbeslag, deuren, kasten, hout en plaatmateriaal, bouw - tegellijmen en cement’’. De eigenaar dicht zijn medewerkers hierbij een hele belangrijke rol toe. ,,Het is een grote uitdaging om dit totaalassortiment aan te bieden aan de klanten. Het gaat ons erom dat de klant met de meest uiteenlopende vragen op het gebied van de bouw geholpen kan worden. Voor de installateur en aannemer hebben we nu een prachtige showroom op het gebied van sanitair en tegels en in de nabije toekomst maken we dit compleet met sierbeslag en deuren.’’

Gerust hart

Het Technisch Bouwcentrum schenkt ook aandacht aan beveiliging en verlichting. ,,Hiermee bieden we een compleet aanbod aan de installateurs en aannemers. Die kan dus met een gerust hart zijn klanten naar ons sturen, waarbij wij ons uiterste best zullen doen om de klant in alles te helpen en we ontzorgen op die manier de installateurs en aannemers.’’

Plaatmateriaal

Volgens Arwin klonk regelmatig de vraag ,,of wij hout en plaatmateriaal in ons assortiment hebben en moesten wij helaas nee verkopen, omdat daar de ruimte van de winkel te krap voor was.’’ Maar dat is nu voorbij. ,,Wij kunnen ook hout en plaatmateriaal uit voorraad leveren waarbij het assortiment is gericht op de kleinere bouwbedrijven.’’

Als mensen bijvoorbeeld een woning hebben gekocht en het willen verbouwen, of nieuwbouw , dan kan het bouwcentrum nagenoeg alles leveren. ,,Denk hierbij aan PKVW - beveiliging (veiligheidssloten) hang - en sluitwerk, deuren, sanitair, tegels, verf en de meest uiteenlopende bouwmaterialen’’, besluit de jonge ondernemer.

Technisch Bouwcentrum Ederveen

Hoofdweg 140, Ederveen

Tel; 0318-570443.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie