‘Ondernemer voor de ondernemer’

16 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Door mijn ruime ervaring in diverse administratieve functies heb ik de kennis in huis om de administratie te verzorgen voor ondernemers uit alle beroepsgroepen.” Al veel langer liep hij met het idee voor zichzelf te beginnen, maar afgelopen december startte Henk van Roekel als zelfstandig ondernemer en begon hij zijn eigen administratiekantoor. ,,Ik heb me aangemeld bij CijferMeester”, zegt Van Roekel. ,,Dit is een organisatie met meer dan veertig vestigingen waar je je als franchisenemer bij aan kunt sluiten.”

EDE - Het persoonlijke contact met de klant als zelfstandige ondernemer, maar ook de kennis van een grotere organisatie achter je. Twee voordelen waarom Henk van Roekel zich aansloot bij CijferMeester.

Een groot voordeel van CijferMeester is volgens van Roekel dat je zelfstandig een administratiekantoor runt, maar je staat er niet alleen voor. ,,De CijferMeesters hebben goed contact met elkaar. We kunnen onderling sparren en er is veel know-how in de organisatie. Ik kan op iemand terugvallen.”

Volgens de Edenaar heeft dit ook veel voordelen voor de klant. ,,Zij zijn niet alleen van mij afhankelijk. Mocht ik bijvoorbeeld wegvallen door ziekte, dan vangt een andere CijferMeester mijn werk op. Het werk wordt dus altijd netjes op tijd verzorgt.” Alle CijferMeesters werken met hetzelfde gebruiksvriendelijke softwarepakket Twinfield. ,,Ik raad de klant aan om ook in Twinfield te werken. Het voordeel hiervan is dat ik kan inloggen in de administratie van de klant en zo direct de controles kan doen en daarna de verslagen en aangiftes kan verzorgen. Maar niks moet”, benadrukt de Edenaar. ,,Het werken met andere softwarepakketten is ook mogelijk.”

Van Roekel heeft veel gedaan. ,,Ik ben administrateur, hoofd administrateur en assistent controller geweest.” De diversiteit van klanten en het persoonlijke contact met hen sprak de ondernemer aan om voor zichzelf te beginnen.

,,Ik ben ondernemer voor de ondernemer”, zegt Van Roekel. ,,Ik kan me door mijn ervaring en de diverse functies die ik heb bekleed, inleven in hun situatie.” De Edenaar richt zich voornamelijk op starters, zzp’ers en ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Zij kunnen op verschillende manieren door Van Roekel hun administratie laten doen. Ook is de administrateur er voor de jaarrekening, belastingaangifte en advies.

Als een klant zich aanmeldt bij de Edese CijferMeester volgt er een kennismaking. ,,Ik ga naar hen of zij komen bij mij en we bespreken hun wensen, want die staan voorop. Ik vind het belangrijk dat ik het vertrouwen win van mijn klant. Die moet weten dat zijn administratie bij mij in goede handen is.”

,,Bij mij komt een ondernemer nooit voor verrassingen te staan. Ik maak een vaste prijs voor een jaar, die per maand wordt betaald.” Van Roekel vindt het belangrijk dat de klant weet waar hij aan toe is. ,,Als ik gebeld wordt, laat ik er niet meteen een uurloon op los. Ik ben er voor mijn klant.”

Henk van Roekel

CijferMeester Ede

Tel. 06-12085479

h.vanroekel@cijfermeester.nl

www.cijfermeester.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie