Afbeelding
Foto: Henny Jansen/BDU

Rob en Emiel

16 mei 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - De zanger Kaz Lux geeft zondagmiddag 20 mei een concert in Café De Slok aan de Parkweg vanaf 15.00 uur.

Zijn karakteristieke stemgeluid is uit duizenden herkenbaar. In 2000 werd door de muziektijdschriften verkozen tot de beste zanger van ons land. Kaz vestigde zijn naam als frontman van het wereldberoemde Brainbox.

Na het uiteenvallen van Brainbox ging Kaz voornamelijk als solist door het kroegen en concertcircuit. Eenmaal kwam hij nog terug met de wereldberoemde gitarist Jan Akkerman en de zeer creatieve elpee ‘Eli’.

Als solist zingt Kaz een mengeling van rhyth’m & blues, rock & roll, reggae, country en pop. Naast veel eigen repertoire speelt hij ook bekende covers zoals: White Room van The Cream, Window of my Eyes van Brood/Muskee en Baby Can I hold You van Tracy Chapman.

Kaz is en blijft een rasartiest die nog steeds te vinden is in kroegen, allerlei festivals tot de grote concertzalen toe. En hoewel hij de zestig al is gepasseerd heeft hij nog steeds de gepassioneerde uitstraling van vroeger.

EDE - De mentalisten (moderne goochelaars) Rob en Emiel worden omschreven als scherp, snel, humoristisch, origineel, verrassend, sfeervol, interactief en onvoorspelbaar leuk. Ze stellen zondag 20 mei om 20.15 uur de vraag: ‘Wat nou cabaret?!’ in De Reehorst.

Is het cabaret, Stand-Up comedy, of zijn het vooral twee heren met vlugge vingers die met mentale trucs hun publiek om de tuin leiden? Eerlijk gezegd is het van alles wat, maar eigenlijk voldoet geen enkele beschrijving. Rob en Emiel brengen een vernieuwende en verfrissende show met een hoog feel-good gehalte. Het publiek is dan ook altijd unaniem enthousiast en gaat lachend en positief verbaasd naar buiten.

Na hun succesvolle debuutshow ‘Goeie Grutten’ en een eerste seizoen ‘Wat nou Cabaret?!’, speelden zij voor vele uitverkochte theaterzalen.

Op veler verzoek zullen zij nog één jaar met ‘Wat Nou Cabaret?!’ in de Nederlandse theaters te zien zijn met hun unieke mix van cabaret, interactie en vlugge vingers. Iedereen is het erover eens: ‘Wat nou Cabaret?!’ is vooral meer!

Verwacht showmanship van de bovenste plank verzorgd door de beste mentalisten ter wereld (WK 2009).

Reserveren: 0318-750300 of www.theaterdereehorst.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie