Doelpunten: Youness Lahnine 0-1; Ali Deniz 1-1; Mohamed Ben Ahmed 1-2; Muhammed Akdeniz 1-3.

16 mei 2012 om 00:00 Voetbal

,,FC Jeugd heeft de eerste slag in de nacompetitie gewonnen. Op de 1-3 zege bij ESCA viel niets af te dingen”, aldus trainer Habib al Mohsinawi. Hij had zijn team uitstekend geprepareerd op de strijd met ESCA. ,,Dat klopt, iedereen was fit en bij de les. ESCA is een lastige tegenstander, die revanche wilde voor de eerder geleden competitie nederlaag.” De zege werd pas in de slotfase veiliggesteld. ,,Tot twee minuten voor tijd stond het nog 1-1. ,,De 0-1 was van grote klasse. Een combinatie, waarbij Ilkan Tomruk, Mohamed Ben Ahmed en Youness Lahnine betrokken waren, werd door de laatste knap afgerond”, had de trainer genoteerd. FC Jeugd leek door te drukken en had zeker een strafschop verdiend. En kreeg op slag van rust de 1-1 om de oren. Maar ging niet bij de pakken neerzitten en besliste in de laatste minuten de strijd.,,Mohamed Ben Ahmed draaide op de achterlijn. Ongelooflijk hoe hij scoorde. Heel knap”, besloot de trainer, die de 1-3 nog noteerde.