Route door Wassenaerpark met verrassingen

23 mei 2012 om 00:00 Regio

,,De route loopt langs en door alle gebouwen die u van alle kanten kunt bekijken. Ook zijn er allerlei activiteiten op de route opgenomen zoals een demonstratie van hoe mensen leefden op deze plek in de Romeinse tijd. Ook is er een verhalenverteller, een ijsjongleur en tal van andere leuke, lekkere en muzikale verrassingen’’, aldus de organisatoren van de drie ondernemingen.

Met Woonstede, Opella en Picht Getrouw BENNEKOM - Het feest, donderdag 24 mei, op het Baron van Wassenaerpark. Bewoners, omwonenden en bezoekers kunnen tussen 15.00 en 17.00 een verrassingsroute door het park volgen. De dag wordt georganiseerd door Woonstede, Opella en Plicht Getrouw die drie gebouwen en het omringende park opleveren.

De route start bij de ‘voetgangersparkeerplaats’, een kunstwerk vlakbij het gebouw Cornélie en de beweegtuin op het park. De route duurt ongeveer drie kwartier en is geschikt voor alle leeftijden.

De route vindt over het algemeen buiten plaats. Daarom gaat bij slecht weer de verrassingsroute niet door.

Woonstede-directeur Wim Sterkenburg onthult een dag vóór de route, woensdagochtend, samen met Buro Koorts de eerste ‘voetgangersparkeerplaats’ in Nederland.

Bewoners, bezoekers en passanten kunnen vanaf dan in het Baron van Wassenaerpark in Bennekom zichzelf letterlijk parkeren en even stilstaan bij de voetstappen die zij achterlaten in deze wereld.

Nieuwe wijk

Het Baron van Wassenaerpark is een nieuwe wijk in Bennekom gelegen tussen de Edeseweg, de Oost Breukelderweg en het Hoekelumse Bosch. Er komen ruim 600 woningen, appartementen en voorzieningen omlijst met een park waar bewoners van alle leeftijden elkaar kunnen ontmoeten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie