‘Zeer luxe appartementen’

23 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

Standaard is er een zeer luxe ingerichte keuken met alle benodigde apparatuur, complete badkamer met ligbad, douchecabine - en een dubbele wastafel. Alle appartementen zijn voorzien van een tweetal slaapkamers en een inpandige was- en stookruimte met een extra bergruimte. De appartementen zijn uitsluitend te huur. Bij de huurprijs is inbegrepen een ondergrondse parkeerplaats en een fietsenberging.

Makelaardij Bolthof van den Top houdt open huis EDE - Makelaardij Bolthof van den Top heeft een modelwoning ingericht in het appartementencomplex Weerdestein in Ede. Volgens Willeke Haasjes, van de makelaardij ,,zijn het zeer luxe ingerichte appartementen.’’

Trappenhuis

Het complex is opgedeeld met een viertal ingangen met een eigen lift en trappenhuis. Een deel van het complex grenst aan de Slotlaan en het andere deel grenst aan de zuidzijde. De appartementen zijn dermate goed geïsoleerd dat de stookkosten zeer laag zijn. Voordeel is ook dat het complex naast winkelcentrum ‘Bellestein’ is gelegen zodat boodschappen doen weinig of geen moeite kost.

Ingericht

,,Op vrijdag 25 mei is er van 17.00 tot 21.00 uur open huis waar men vrijwillig kan komen kijken’’, vertelt Haasjes. Op Weerdestein 61 is hiervoor een appartement compleet ingericht. Een van de appartementen wordt aangeboden met een korting van 75 euro op de huurprijs, dat geldt voor het eerste jaar. ,,Voor personen die zich onzeker voelen op de huidige woningmarkt is dit een uitstekende mogelijkheid om luxe en zonder zorgen te wonen”.

Het complex bestaat uit 107 appartementen, variërend van 80 tot 105 vierkante meter woonoppervlak. De huurprijs varieert van 760 tot ruim 900 euro en de servicekosten bedragen 55 euro per maand, inclusief verzekering.

Hypotheken

Makelaardij Bolthof van den Top is sinds 2003 gevestigd op de huidige locatie aan de Maanderweg in Ede en voelt zich daar uitstekend thuis. Naast de makelaardij kan men er ook terecht voor hypotheken - en verzekeringen. Sinds kort heeft het bedrijf het kantoor van Hyade overgenomen, dat vanaf 1 juni in zijn geheel binnen de makelaardij is gevestigd.

,,Daarmee is onze expertise ruimschoots vergroot en uitgebreid. Kijkend naar de toekomst denken we alles in huis te hebben om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn”, besluit Willeke Haasjes enthousiast.

Verkoop

Het verkopen van een huis vereist deskundige hulp op maat. Bij het bepalen van de geschikte hypotheekvorm zijn verschillende criteria van belang. Daarvan is de rente er slechts één. Overigens schenken de meeste mensen hier de meeste aandacht aan. Haasjes: ,,Door de fiscale aftrekbaarheid van de hypotheekrente is het echter maar de vraag of een hoge of lage rente voor mensen de doorslag zou moeten geven bij het maken van uw keuze voor een hypotheek.’’

Makelaardij Bolthof van den Top

Maanderweg 70 Ede

Tel. 628080, www.bolthofvandentop.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie