Bennekommer Van Leeuwen naar SVL

30 mei 2012 om 00:00 Sport

Rik van Leeuwen vertrekt na een seizoen Bennekom naar SVL. De rechterverdediger van Bennekom had al aangegeven te zoeken naar een nieuwe club. Bij de club in Langbroek treft Van Leeuwen Jan Gaasbeek als trainer, die het net afgelopen seizoen nog bij Advendo actief was.

Mike Jansen

De van WAVV afkomstige Mike Jansen is de nieuwste aanwinst die DTS Ede mag begroeten.De zeventienjarige Jansen komt al twee seizoenen uit in de hoofdmacht van de Wageningse derdeklasser.

,,Een groot talent. Mike heeft gisteren (donderdag, red.) meegetraind en een prima indruk achter gelaten. Vrijdag heeft hij gebeld graag met DTS in zee te gaan.Mike wil zich bij DTS graag verder ontwikkelen, en daar wil ik hem bij helpen”, aldus DTS trainer Eric Speelziek. Mike Jansen is inzetbaar in de achterste linie.

Versterking

Richard Meurs speelt komend seizoen voor de kersverse eersteklasser Blauw Geel. Meurs (23 jaar) is een multifunctionele speler op het middenveld en in de verdediging. Hij kwam afgelopen seizoen uit voor het tweede team van DTS Ede.

Mede vanwege zijn vriendschapsbanden met Frank Jacobse heeft hij voor eersteklasser Blauw Geel’55 gekozen. Ook Rick van den Brandhof (DTS Ede) zal volgend seizoen uitkomen voor buurman Blauw Geel ‘55.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie