met jong talent

30 mei 2012 om 00:00 Cultuur

BENNEKOM - Het jaarlijkse culturele evenement Koepel Kultureel vindt vrijdag 1 juni weer plaats. Plaats van handeling is natuurlijk de bekende Koepel op de Hullenberg. Het programma begint om 19.30 uur.

De avond staat dit jaar in het teken van jong Bennekoms talent. Bezoekers worden door de avond geleid door gastvrouw Deborah ten Holte, die u bovendien die avond zal verrassen met een eigen vocale bijdrage. Op haar vijfde begon?Deborah (1992) met het volgen van pianolessen aan de muziekschool.?Na het cum laude behalen van haar D-examen klassiek piano en haar TVWO-diploma in 2009 werd zij aangenomen voor de voltijdopleiding Muziektheater.?Van april tot juni 2010 stond zij zelf voor een kinderkoor en ontdekte ze haar passie voor het doceren van kinderen.

Het Prinsenakker koor onder leiding van Marieke van Wolde bijt het spits af, een gemengd kinderkoor dat met zijn sprankelende bijdrage iedere luisteraar in de juiste stemming weet te brengen. Guus ten Wolde, begeleidt zichzelf op gitaar, schrijft en?componeert?zijn eigen liedjes. Heeft het lied “ik ben gewoon ik” met het Nederlands Blazers Ensemble gespeeld tijdens nieuwjaarsconcert dat werd uitgezonden op de Vara.

Ook Linsey Latoya en (nog niet helemaal zeker) Anne van Rheede zijn van de partij. Lindsey, zingen is haar passie, een jong talent dat inmiddels al met de bekende Cor Bakker gespeeld heeft in expo theater Cinemec en Anne is inmiddels in de regio een bekende naam die staat voor vocaal vakmanschap.

Tot besluit een optreden van de eveneens in de regio meer dan bekende slagwerkgroep The Missing Sticks.

De groep bestaande uit Sven Weijman, Bas van de Kerkhof, Koen Lourijsen en Christiaan Gombert zal zonder twijfel voor een spetterend slot zorgen.

Vanaf 19.00 uur is een ieder van harte welkom. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.10 uur is het feest weer afgelopen, zodat de natuurlijke bewoners van het bos zich rustig kunnen voorbereiden op de nacht. Vanaf 19.00 kunnen muziekliefhebbers met hun eigen stoel of plaid, koelbox of thermoskan en niet te vergeten met het unieke Bennekomse koepelgevoel een plekje zoeken.

Koepel Kultureel is inmiddels traditie geworden waar menigeen naar uitkijkt. Dit jaarlijks terugkerend evenement staat borg voor een gezellige culturele avond.

Al eerder zorgden Hans Dorresteijn, toneelvereniging Mare en Paula Vos met het musicalkoor van het Streek, Big Band Bennekom en Dirigent en Diva, Pegasus Pipes & Drums voor een avond waar we met plezier aan terug denken. En wie herinnert zich niet het optreden van het koor Onbeperkt Talent?

Meer informatie: Gert Jan Koster 0318-430607 of?Berto van den Born 06-22236001.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie