Lounge is stijlspecialist wonen

30 mei 2012 om 00:00 Nieuws

En dan speciaal voor Floris de Bruin, die het eindpunt van de etappe in de Tour de France op donderdag 7 juni 2012 minimaal drie keer hoopt te halen. Verschillende familieleden van Floris hebben te maken gehad met kanker. ,,Ook zijn vrouw Marline. Mede daardoor is hij zo gemotiveerd geraakt om Alp d’Huez te beklimmen.”

Marco Dekker: ‘Inrichting zegt iets over jou’ EDE - Lounge, de specialist op het gebied van stijlvol wonen, aan de Achterdoelen 29 in Ede (www.lounge-ede.nl), is alweer een zestal weken geopend. Bij de opening vroeg Marco Dekker van Lounge in plaats van een bloemetje een bijdrage te leveren aan het Nederlandse wielerevenement Alpe d’HuZes, waarvan de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat.

Marco Dekker - zelf ook een fietsfanaat - heeft Alpe d’Huez twee jaar geleden zelf met een aantal vrienden, onder wie Floris, beklommen. Als hij niet met Lounge was begonnen had hij dit jaar ook graag met de actie meegedaan. ,,Door de openingsactie kan ik Floris nu een cheque van 1.250 euro overhandigen.”

Dit is de eerste winkel van Dekker die al bijna zijn hele werkzame leven in de woonbranche werkt. ,,In de winkel van Lounge verkopen we alles voor de woon- en eetkamer. Het is een mix van stijlen, van landelijk stoer tot semi-modern. Lounge is meer dan meubels. In onze woonwinkel zijn ook veel accessoires, lampen, spiegels, vazen, sierkussens en zelfs exclusieve muurverf te koop. Bij Lounge weten we dat leven, wonen en genieten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.”

Wat Lounge verkoopt past bij elk interieur. In zijn ‘eigen’ winkel kan Marco Dekker z’n ei goed kwijt. Het starten van een winkel in Ede, waar hij geboren en getogen is, was voor hem een bewuste keuze. Dekker wilde zijn bedrijf niet op een woonboulevard vestigen, maar zich onderscheiden door juist in het centrum te gaan zitten. ,,Wij doen alles zelf: interieurontwerp, interieuradvies, verkoopstyling en projecten. Dat vind ik juist het leukst, leuker dan alleen maar een bank verkopen. Het is een uitdaging om ook mensen die het lastig vinden om hun huis in te richten te helpen om van hun huis een thuis te maken!”

Genieten staat centraal bij Lounge. ‘Je thuis voelen’ en plezier beleven van je omgeving. En een ruimte zo ontwerpen dat alles op zijn plek valt. Door slim na te denken over functie en schoonheid, door aandacht te besteden aan details. ,,Wonen behoort tot de belangrijkste zaken in je leven. Daar moet je van genieten. Je woninginrichting vertelt iets over jezelf. Het zorgt voor een omgeving waar je eigen identiteit de boventoon voert.” Lounge begrijpt volgens Dekker de essentie van de juiste inrichting en brengt het droombeeld tot leven. ,,Daarbij moet je rekening houden met ieders behoeften en budget.” Ook verkoopstyling is in de ogen van Dekker belangrijk. ,,Een huis verkopen op de huidige markt vraagt om een perfecte presentatie van de woning. Je krijgt immers maar één kans voor de eerste indruk. Wij kunnen ervoor zorgen dat de pluspunten van de woning benadrukt worden door met de juiste veranderingen het huis aantrekkelijk te maken voor een breed publiek.’’

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie