Open dag Kinderboerderij de Proosdij

30 mei 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Kinderboerderij de Proosdij in Ede houdt op woensdag 13 juni haar jaarlijkse open dag. Het thema is: 'oude ambachten'. Deze open dag valt samen met de Nationale Buitenspeeldag. Er is van alles te zien en te beleven, dus kom allemaal en neem gezellig iemand mee!

Op en rond de kinderboerderij zijn ambachten te zien zoals: schapen scheren, honing slingeren en vlegelen. Daarnaast zijn er kraampjes met handgemaakte producten, een rommelmarkt en verschillende spelactiviteiten. Ook worden de volières die geschonken zijn door BuurtBelangenVereniging Steinwijk om 16.00 uur feestelijk geopend. Bezoekers zijn tijdens de open dag welkom tussen: 12.00 en 20.00 uur.

Buitenspeeldag

De Buitenspeeldag wordt georganiseerd door BuurtBelangenVereniging Steinwijk. Activiteiten vinden plaats op kinderboerderij de Proosdij en in de speeltuin Superstein aan de Floreslaan. Voor de jonge deelnemers is er een traktatie. De Buitenspeeldag duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

Parkeren

Parkeren bij de kinderboerderij is op woensdag 13 juni niet mogelijk. Bezoekers kunnen in de buurt parkeren, maar beter is nog om op de fiets of lopend te komen.

Het adres van Kinderboerderij de Proosdij is: Proosdijweg 37-41, Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie