DB Schenker zet in op multimodaal vervoer

31 mei 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Internationaal logistiek dienstverlener DB Schenker Logistics Nederland, in Ede gevestigd aan de Galvanistraat, introduceert een website die klanten inzicht biedt in de vervoersalternatieven vanuit Nederland naar alle landen van Europa.

Op www.schenkermultimodaal.com zien zij direct welke invloed verschillende combinaties van vervoersmodaliteiten (truck, trein of boot) hebben op prijs, doorloopsnelheid en duurzaamheid. Klanten kunnen daarmee, afhankelijk van hun behoefte, een passende keuze maken. Omdat DB Schenker Logistics Nederland bijna alles in eigen huis heeft, kan de onderneming multimodale door-to-door-oplossingen voor full loads naar alle landen in Europa maar ook van en naar Azië bieden.

DB Schenker Logistics Nederland wil multimodale vervoersoplossingen nadrukkelijker op de kaart zetten omdat het direct aansluit bij de toenemende behoefte van klanten aan zowel meer als duurzamere vervoersalternatieven.

Om die reden heeft DB Schenker Logistics Nederland in 2011 de expertise en dienstverlening op het gebied van multimodaal transport voor Europa (truck, trein, boot) samengebracht in een aparte business unit. Deze heeft de omzet het afgelopen jaar zien verdubbelen.

Rien Gulden, product & development manager Multimodal Transport Europe licht toe: ,,Uitgangspunt is de wens van de klant. Snelheid kan cruciaal zijn. Maar ook de prijs, of de mate van duurzaamheid kunnen van doorslaggevend belang zijn bij de keuze voor de juiste logistieke oplossing. Met deze site kan een klant precies zien wat de mogelijkheden zijn en dat er in veel gevallen naast de truck ook andere alternatieven zijn.''

Meer informatie is te vinden op: www.schenkermultimodaal.com.

foto:

Ronald Verstegen van DB Schenker bij het pand aan de Galvanistraat in Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie