Man vast wegens huisvredebreuk op camping Bennekom

31 mei 2012 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag op een camping in Bennekom een 39-jarige man zonder woon- of verblijfplaats opgepakt. De man had volgens de eigenaar zonder toestemming zichzelf toegang verschaft tot één van de caravans op de camping.

De melding van de huisvredebreuk kwam donderdagnacht omstreeks 0.15 uur bij de politie binnen. Gewaarschuwde agenten werden door de campingeigenaar naar de caravan gebracht, waar de 39-jarige man lag te slapen. Eenmaal vlakbij de caravan kwam de man de agenten tegemoet lopen die de 39-jarige herkenden als de man die zij een paar uur eerder ook hadden aangehouden wegens huisvredebreuk. De man werd meegenomen voor verhoor naar het bureau. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Wat de man bewoog tot deze daad, zal nog moeten blijken uit zijn verhoor deze ochtend.

Volhouder

Het was niet de eerste keer dat de 39-jarige een caravan op deze camping had opengebroken voor zijn nachtrust. Een paar uur eerder, omstreeks 19.45 uur, was de man ook aangehouden omdat hij zonder toestemming in één van de caravans op de camping lag te slapen. Kort na zijn verhoor, werd hij toen weer vrijgelaten. Inmiddels heeft de volhouder dus twee proces-verbalen op zak.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie