'Fleurigste elftal' ophalen bij bloemist Flamingo

31 mei 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - In de aanloop naar het EK Voetbal 2012 krijgen alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij een 'fleurig elftal' bloemen cadeau. In totaal worden ruim twee miljoen bosjes bloemen door heel Nederland verspreid. Heeft u bericht van de Postcode Loterij ontvangen dat u dit bloemenelftal cadeau krijgt? Dan kunt u terecht bij uw lokale Fleurop bloemist. Voor Ede gaat dit plaatsvinden bij Flamingo aan de Hoog Maanen 41 te Ede.

Iedereen die in de maand april meespeelde met de Postcode Loterij krijgt een bosje bloemen. Deze bloemen zijn afkomstig van duurzame kwekers. De deelnemers krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun bloemencadeau van 31 mei tot en met 2 juni en van 7 juni tot en met 9 juni kunnen ophalen bij Flamingo.

Deze eenmalige actie van de Postcode Loterij is de grootste opdracht voor de Nederlandse bloemenmarkt ooit. In totaal werken er 33 gerberakwekerijen en ruim 900 Fleurop bloemisten aan mee. Flamingo ervaart het als een leuke uitdaging wat wel een goede organisatie vraagt. Volgens de informatie die zij gekregen hebben verwachten ze zo'n 9285 deelnemers in deze dagen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie