‘7 Jazekerheden’ bij De Hypotheker

13 juni 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Karwei Ede opent woensdag 13 juni (vandaag) zijn deuren. De bouwmarkt heeft zich gevestigd op de Lorentzstraat 1A in Ede. De opening wordt gevierd van woensdag 13 juni tot en met zaterdag 16 juni met spectaculaire kortingen, speciale acties en allerlei leuke activiteiten.

Karwei is ingericht volgens het nieuwste concept van Karwei, dat reeds succesvol is geïntroduceerd bij 61 Karwei-bouwmarkten. De vernieuwde bouwmarkt is gevestigd aan de Lorentzstraat te Ede. Naast het uitgebreide basis doe-het-zelf assortiment heeft Karwei uitgebreide collecties tuin, verf, behang, vloeren, tegels en gordijnen. Ook kunt u diverse artikelen op maat laten maken. Helemaal naar eigen smaak. Kortom, met Karwei Ede kunt u naast verbouwen en klussen, ook het hele huis inrichten en stylen.

Klanten kunnen tijdens de openingsweek voordelig kennis maken met de vernieuwde bouwmarkt. Op woensdag 13 juni opent de bouwmarkt haar deuren en tot en met zaterdag profiteert iedereen van maar liefst twintig openingskorting op het hele assortiment! Ook zijn er tijdens de openingsweek verschillende kinderactiviteiten, productdemonstraties en wordt er op vrijdag 15 juni en zaterdag 16 juni gratis professioneel interieuradvies gegeven. Kijk voor de tijden op www.karwei.nl.

Karwei Ede is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

De Karwei bouwmarkten vormen een snelgroeiende keten binnen de doe-het-zelf branche. De formule behoort met 131 bouwmarkten tot de drie grootste bouwmarktketens in Nederland. Deze week valt bij iedereen in Ede en omgeving het speciale openingsmagazine op de mat, met daarin een indruk van het assortiment en alle feestelijkheden die plaatsvinden.

EDE - De Hypotheker introduceert de ‘7 Jazekerheden’ in Ede. Dat zijn zeven uitgangspunten in de werkwijze van de hypotheekadviesketen waar klanten op kunnen rekenen.

,,Een van die zekerheden is de belofte dat er altijd hypotheekadvies wordt gegeven dat exact passend is bij de situatie van de klant. Een andere ‘Jazekerheid’ is dat als er een hypotheek wordt geadviseerd je als consument zeker weet dat die hypotheek nergens anders goedkoper te krijgen is’’, aldus Frans Lemmens, franchisenemer van De Hypotheker Ede.

Hij vervolgt: ,,In ruim 25 jaar hebben we meer dan een miljoen mensen geholpen met de aankoop van hun huis. Dat kan alleen als je klanten harde en duidelijke zekerheden kunt geven. Klanten moeten exact weten wat ze van mij en m’n collega’s kunnen verwachten.’’

Daarom introduceert De Hypotheker Ede de 7 Jazekerheden: Hypotheekadvies dat exact past; volkomen onafhankelijk; duidelijk en transparant; we zoeken jouw optimale hypotheek met de scherpste prijs; we regelen alles voor je; maximale zekerheid; we controleren jouw hypotheek voortdurend.

Lemmens: ,,Iedere klant heeft feitelijk een unieke eigen situatie waar we tot in detail naar kijken. We praten uitvoerig over de wensen en de toekomstverwachtingen en we kijken naar de daadwerkelijke bestedingsruimte.”

,,Daar komt een hypotheekadvies uit dat precies past bij die klant. Op de woningmarkt is in korte tijd veel veranderd en er gaat ook nog veel veranderen. Daarom is dit een belangrijke zekerheid die we klanten bieden.’’

Als grootste onafhankelijke hypotheekadviesketen van Nederland is De Hypotheker in staat om bij alle geldverstrekkers met wie samengewerkt wordt de scherpste voorwaarden te bedingen.”

Alle 7 Jazekerheden en de toelichting zijn te vinden op www.hypotheker.nl/jazekerheden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie