‘Roots Borrel’ met Joris Linssen en Caramba

20 juni 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - Ede viert over anderhalve week de zomer op Roots in the Woods! Het festival wordt gehouden op vrijdag 29, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli op het Raadhuisplein. Op vrijdagmiddag en -avond wordt het festivalweekend geopend in het Raadhuispark met een borrel en muziek. Iedereen is welkom.

Bezoekers kunnen vanaf 19.00 uur genieten van een ijskoud drankje, lekkere hapjes en live-muziek. The Basic Elements vertellen over oude ambachten en SYM4LIFE houdt een radiomarathon. Theatergroep Smeedwerk opent om 20.00 uur het festival officieel. De vonken zullen ervan afspatten.

Na de opening van het festival neemt Lieve Bertha om 20.15 uur het stokje over. Hun theatrale en oprechte muziek zullen de bezoekers bijblijven. De avond wordt afgesloten door Joris Linssen en Caramba. Net als het tv-werk van Joris Linssen - bekend van Hello Goodbye en Joris’ Showroom - gaat het ook in de muziek van de band om emoties. De akoestische band met Spaanse gitaar, contrabas en accordeon is verrassend, ontroerend en aanstekelijk.

Het festival heeft een gevarieerd programma. Overdag zijn de activiteiten gericht op gezinnen en in de avonduren op muziekliefhebbers. Geheel in de sfeer van Ede en de Veluwe. Het festivalterrein is gratis toegankelijk. Voor sommige activiteiten wordt een klein bedrag als entree gevraagd.

u Volledige programma: www.rootsinthewoods.nl

Foto:

Joris Linssen en Caramba.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie