Gratis boekhouden

27 juni 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Bij de supermarkten van Hoogvliet is vanaf woensdag 27 juni het superleuke Vakantie Doeboek verkrijgbaar. Met dit boek hoeven kinderen zich tijdens de zomervakantie geen minuut te vervelen, want het staat vol met leuke spelletjes, (voorlees-)verhalen en kleurplaten.

Het Vakantie Doeboek staat deze keer helemaal in het teken van Nederland. Het grappige winkelwagentje ‘Verrie Voordelig’ beleeft in het Vakantie Doeboek spannende avonturen in ons eigen landje.

Met de kleurwedstrijd maken kinderen kans op leuke prijzen, zoals een geweldig skateboard of een mooie step! De kleurplaten moeten voor 3 september 2012 ingeleverd zijn in de Hoogvliet supermarkt om kans te maken op één van de prijzen.

Vanaf woensdag 27 juni is het Vakantie Doeboek in alle Hoogvliet supermarkten gratis verkrijgbaar. Wees er wel snel bij, want op is op!

EDE - Veda scooters is sinds mei 2012 sponsor van de Dutch Big Scoots.

De leden van DBS rijden allemaal op een motorscooter of een Piaggio MP3 en maken gedurende het jaar tochten door heel Nederland. Zaterdag 23 juni was Veda Scooters aan de beurt om halverwege de toer rit de lunch te verzorgen. Het weer was prima en de stemming zat er goed in, kortom een geslaagde middag.

www.vedascooters.nl www.dutchbigscoots.nl

u Meer op www.edestad.nl

BENNEKOM - Alfa Accountants en Adviseurs introduceert samen met BusinessCompleet.nl en Triodor Software, Social Bookkeeping. Een nieuwe generatie boekhoudsoftware. Dit is de eerste, volledig gratis, online bedrijfsoplossing voor het MKB. Met deze strategische ontwikkeling betreden de partijen de markt van kwalitatieve, online applicaties. Hiermee komen content, advies en software voor het eerst op deze wijze bij elkaar.

Uit onderzoek onder 1096 ondernemers blijkt dat veruit de meeste bedrijven die zelf de boekhouding doen, nog steeds betalen voor hun boekhoudsoftware. Ook gaven de respondenten aan dat kosten de belangrijkste overweging zijn bij hun keuze voor software, gevolgd door het advies van de accountant en de aangeboden functionaliteiten. BusinessCompleet.nl, Triodor Software en Alfa Accountants en Adviseurs spelen in op die ontwikkeling met Social Bookkeeping. Met Social Bookkeeping beogen zij: veilig, online, compleet, social en gratis.

Hoe de markt met volledig gratis boekhoudsoftware zich nu gaat ontwikkelen, wordt spannend. Ondernemers zitten namelijk niet erg vast aan hun huidige pakket. Op de vraag in het marktonderzoek: “Als er binnenkort een bruikbaar en veilig boekhoudpakket zou worden gelanceerd, dat ook altijd gratis in gebruik is, overweegt u dan daar naar toe over te stappen?”, geeft 4,4 procent aan direct over te stappen. 15,8 procent wil dit ‘waarschijnlijk’ en 38,5 procent zegt ‘ja, misschien’. 31,7 procent zegt ‘nee, waarschijnlijk niet’ en 3 procent zegt ‘nooit’.

Social Bookkeeping van BusinessCompleet.nl is bovendien een uitgebreid pakket, met modules als CRM, boekhouden, BTW-aangifte, factureren en bankimport. Nieuw is ook het social aspect, samen met andere ondernemers beter ondernemen. Want van elkaar leer je meer.

: Uitgebreid op

www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie