Skeelerronde Otterlo: Ambachtelijk barbecuepakket voor VIP en thuis

11 juli 2012 om 00:00 Ondernemend

OTTERLO - Slagerij Wilbrink zal dit jaar opnieuw de catering verzorgen voor de gasten in de VIP tent bij de KPN Inline Cup. ,,We zijn al vanaf het begin van de skeelerronde betrokken als sponsor en twee jaar terug zijn we benaderd om als lokaal bedrijf de catering te gaan verzorgen. Dit wilden we natuurlijk graag op ons nemen en ook dit jaar zullen we laten zien waar we in Otterlo sterk in zijn. Onze klanten ervaren in de winkel al de vriendelijke bediening en we doen met plezier ons best om zoveel mogelijk service te bieden. Bij slagerij Wilbrink werken we nog echt ambachtelijk en staan we bekend om onze rookworsten uit eigen worstmakerij, de boerenbeenham en aspergeham'', laten Gijs en Gea Wilbrink weten. De slager levert zijn vleesspecialiteiten zelfs aan andere winkels in de regio.

Dit zomerseizoen verzorgt Slagerij Wilbrink verder als cateraar complete barbecue partijen. ,,De bezoekers van de VIP tent zullen we naast mooie luxe hapjes bijvoorbeeld ook een heerlijke saté serveren. Wij maken alles vers en de barbecue pakketten zijn op onze website voor iedereen te bestellen. Heerlijke hamburgers, kipfilet, speklapjes en kipsaté uit onze Barbecueschotel Populair tot compleet met spare-ribs en het Otterlootje in de XXL barbecueschotel, een uitgebreid Spiezen pakket of Kids barbecue pakket met onder andere een 'Spekkie marsmellow'. De klant is nog echt koning, daarom zijn alle schotels op de wens of het budget van de klant aan te passen'', vervolgt de slager. En binnen Otterlo en omliggende gemeenten rekent hij geen bezorgkosten voor kleine tot grote partijen.

Slagerij Wilbrink weet als cateraar verder de vleesschotels aan te vullen met salades, stokbrood en kruidenboter, maar ook sauzen, vers fruit en plastic borden, bestek en servetten. ,,En we kunnen de complete partij verzorgen tot aan de dranken, tafels en stoelen, barbecues, tenten en zelfs de slager die de speenvarkens aan het spit uitserveert'', besluit Gijs Wilbrink.

Kijk voor alle informatie op: www.slagerij-wilbrink.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie