Afbeelding
Politie Ede

Koperdieven op heterdaad gepakt

27 maart 2018 om 19:36 lokaal

EDE Edese agenten kregen maandagavond informatie binnen dat er diefstallen gepleegd werden bij het oude Flexforce hotel, gelegen aan de Nieuwe Kazernelaan. Er zouden twee mannen koper hebben gestolen en op mountainbikes zijn vertrokken. ,,Wij zijn hierop met meerdere politievoertuigen ter plaatse gegaan en hebben direct een zoekactie naar deze twee verdachten gestart."

Eén van de verdachten kon al gauw door agenten aangehouden worden. De tweede verdachte probeerde nog op zijn fiets te ontkomen, ,,Maar helaas voor hem was hij niet sneller dan de collega's die te voet achter hem aangingen. Ook hij kon enkele straten verder op heterdaad aangehouden worden."

De twee verdachten mochten zich dinsdag bij de recherche, over de diefstallen waarvan zij worden verdacht, gaan verantwoorden. Eén van de verdachten had ook de spullen op de foto bij zich. Dit wordt gezien als inbrekerswerktuig en is strafbaar gesteld. Deze spullen zijn in beslag genomen en ook daar zal deze verdachte een straf voor krijgen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie