Kunstenaars starten project Borstkankermaand

27 juni 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - De Kunstenaars Hans Wolven en Birgit Engelshoven maken samen met fotografe Yvon Verweij een kunstproject over borstkanker. Een schilderij met invulling van foto's. Hiervoor zijn zij op zoek naar mensen met, zonder of na borstkanker die hun borst of borsten willen laten fotograferen. De kunstenaars en fotografe staan hiermee op tegen borstkanker en hopen op meer aandacht voor dit onderwerp. Het kunstwerk wordt in de Borstkankermaand aangeboden aan een goed doel.

Informatie: www.hanswolven.wordpress.com of 0318-619002.

Samen Verder

Het Toon Hermans Huis Ede is er voor mensen met kanker, hun gezinsleden en verzorgers. Vanuit de regio Gelderse Vallei kunnen zij hier terecht voor diverse vormen van ondersteuning bij hun leven met kanker.

Het inloophuis is een plaats waar alle mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben elkaar kunnen ontmoeten. Voor steun, voorlichting of om even hun verhaal kwijt te kunnen. Met dit doel worden naar behoefte activiteiten gepland, zoals lezingen en cursussen en er is een informatiecentrum. Ook op het gebied van ontspanning met creatieve activiteiten zoals zang en schilderen, een spelletje en uiteraard een kop koffie met lotgenoten is iedereen van harte welkom. Vanaf april 2012 werkt het Toon Hermans Huis Ede samen met Ziekenhuis Gelderse Vallei door de inzet van gastvrouwen op de afdeling oncologische chirurgie.

Het Toon Hermans Huis Ede is gevestigd aan de Telefoonweg 124b in Ede.

Meer informatie: 0318-619200 of info@toonhermanshuisede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie