C-Jeugd Bennekom te sterk voor team Movin Ede

28 juni 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - In een uitermate sportieve voetbalwedstrijd heeft de C-jeugd van VV Bennekom maandag het team van Movin Ede verslagen. Bij het eindsignaal in sporthal de Reehorst stond een stand van 6-0 op het scorebord.

Het team van Bennekom bleek fysiek te sterk voor de voetballers van Movin Ede. Toch wist het team tijdens rust de schade nog beperkt te houden tot een achterstand van 2-0. Zo'n 20 bezoekers zagen de verrichtingen de teams.

MovIn Ede is een samenwerkingsproject van Welstede en Sportservice Ede en combineert huiswerkbegeleiding met voetbaltrainingen en wedstrijden. Binnen dit project is er veel aandacht voor discipline, normen en waarden en het principe 'voor wat hoort wat'. Eerst wordt met volle inzet gewerkt aan huiswerk en de eigen toekomst, daarna is er ruimte voor voetbal en ontspanning.

Welkom

Maandag 2 juli neemt Movin Ede het op tegen een team uit Ede-Veldhuizen (Tienerhuiskamer). Publiek is welkom bij deze vriendschappelijke wedstrijd in sporthal De Reehorst. De wedstrijd start om 17.45 uur en de toegang is gratis.

Zaalvoetbalcompetitie in voor C-jeugd in Ede

Vanaf het seizoen 2012 - 2013 wil de KNVB samen met Sportservice Ede, Stichting Welstede en de verenigingen uit Ede een zaalvoetbalcompetitie voor de C-jeugd opstarten. Dit kan bijvoorbeeld in de winterstopperiode van november t/m februari. Er wordt dan gespeeld met 1 keeper, 4 veldspelers en een plofbal. Naast het feit dat zaalvoetballen gewoon leuk is, draagt het ook bij aan de voetbalontwikkeling van jonge voetballers.

Meer informatie: Tonnie Floor, combinatiefunctionaris van Sportservice Ede. Hij is bereikbaar via (0318) 692 506.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie