Biky & Buddy: beter kan buitenspelen niet beginnen!

28 juni 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Versnellen, manoeuvreren, je evenwicht bewaren, slalommen en steeds opnieuw je grenzen verleggen: jong geleerd is oud gedaan. Daarom heeft BERG Toys speciaal voor de allerkleinste coureurs de BERG Juniorlijn. Biky loopfietsen en Buddy skelters waarop je van kleins af aan leert bewegen met plezier. Op twee of op vier wielen.

De Biky en Buddy zijn uitgevoerd met comfortabele luchtbanden voor goede schokdemping en grip. Zelfs ruig terrein kun je daardoor verkennen.

Biky heeft onder meer een stuurbeschermer, handvatten met veiligheidsgrip en een speciaal loopfietszadel. Door je voeten op de steunen aan het achterframe te zetten, train je ideaal je evenwicht waardoor je later makkelijker leert fietsen!

De Buddy skelter is net zo veilig, biedt veel verschillende designs én heeft een trekhaak voor de nieuwe bijpassende aanhanger. Het stuur en de stoel zijn verstelbaar, waardoor je jarenlang kan toeren met Buddy.

Op naar het avontuur

Biky loopfietsen en Buddy skelters zijn de instapmodellen van BERG Toys. Zowel Biky als Buddy zijn er in wit & roze voor meisjes en in oranje & antraciet voor jongens. Het zijn echte meenemers (vanaf € 79,=) die je vader of moeder gemakkelijk in elkaar zet. Gelukkig maar, want het avontuur kan dan ook snel beginnen. Op de stoep, met vakantie of als je trots naar het kinderdagverblijf gaat!

Voor consumenteninformatie:

BERG Toys, tel. 0318 - 46 71 71

www.bergtoys.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie