Kraamcadeaus op namensons.nl

4 juli 2012 om 00:00 Ondernemend

LUNTEREN - Speeltjes en snuisterijen voor baby’s zijn overal te koop. Maar wie een origineel en stijlvol kraamcadeau wil geven, heeft niet zoveel te kiezen. Daarom begon de Lunterse Corine Heijkamp een nieuwe webshop: Namensons.nl. Goed nieuws voor iedereen die binnenkort op kraamvisite gaat. En zéker voor werkgevers…

Handige webshop voor werkgevers

,,Als je ouders blij wilt maken, moet je ze iets geven voor hun kinderen”, glimlacht Corine.

,,Als het gaat over relatiemarketing, zouden bedrijven daar meer mee moeten doen. Oprechte belangstelling en een persoonlijke felicitatie gaan boven alles. Maar een leuk cadeau is een blijvende herinnering. Het is toch fantastisch als de kleine van je klant of je collega met het knuffeltje ligt te spelen dat jij gegeven hebt?”

Originele kraamcadeaus

Juist voor werkgevers is het niet altijd eenvoudig om een leuk kraamcadeau te verzinnen. De vraag is: wie gaat het regelen? Misschien is er een secretaresse die goede ideeën heeft. Maar als ze al tijd heeft om te gaan shoppen, is het maar de vraag waar ze slaagt. ,,Dat is mijn ervaring ook”, zegt Corine.

Goede smaak

,,Sterker nog: zo is het allemaal begonnen. Als managementassistente was het onder meer mijn taak om kraamcadeaus te regelen voor collega’s, klanten en zakenrelaties. Leuk om te doen, maar niet gemakkelijk, zo ontdekte ik. Ik kon eenvoudigweg geen goede kraamcadeaus vinden die ik online kon bestellen. Daar bedoel ik mee: stijlvolle, verrassende cadeaus die getuigen van goede smaak. Tenslotte zegt de keuze van je cadeau iets over je organisatie.”

Corine zag hier een gat in de markt en besloot haar eigen webshop te beginnen.

Dat was overigens een droom die ze al langer koesterde, maar nu had ze een concrete formule voor ogen: kraamcadeaus voor zakelijke én particuliere gevers.

Fair Trade

,,Ik ben begonnen met het samenstellen van een mooie collectie. Dat was veel werk. Ik heb tal van leveranciers bezocht en catalogi doorgeworsteld. Ik heb alleen de originele en kwalitatief goede producten geselecteerd. Daaronder zijn echt bijzondere cadeaus en pakketten die je nergens anders tegenkomt. We hebben ook veel Fair Trade artikelen van merken als Global Affairs en Oskar & Ellen.”

Namensons.nl online

Namensons.nl is recent online gegaan. De webshop biedt lieve, stoere, grappige en stijlvolle kraamcadeaus voor jongens, meisjes en tweelingen. Corine kan alle kraamcadeaus binnen een paar werkdagen leveren.

,,Namensons.nl zou bij elke secretaresse of managementassistente in de favorietenlijst moeten staan”, zegt ze. “En natuurlijk bij iedereen die wel eens op kraamvisite gaat.”

Online bestellen: www.namensons.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie