Delinuts verhuist

11 juli 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Alweer twee jaar geleden werd Xantion sponsor van de Edese feestweek, de Heideweek. Ook tijdens de editie van 2012 is Xantion van de partij. Onlangs verhoogde zij hun sponsortrede van Purple member naar ‘silver member’.

De Stichting Heideweek is enorm blij met deze verhoging, mede omdat op het programma van de Heideweek 2012 er veel nieuwe evenementen staan gepland. ,,Als Edese ondernemer is het een eer te kunnen bijdragen aan de Heideweek, en je krijgt er ook wat voor terug’’, aldus Marcel van Boheemen, directeur en eigenaar van Xantion.

,,Het bedrijf beheert uw ICT werkplek voor een vaste prijs per dag. Ideaal dus.’’

V.l.n.r.: Peter van der Jagt (voorzitter Stichting Heideweek) overhandigt Marcel van Boheemen (directeur / eigenaar Xantion) de Heideweekwijn als dank voor de samenwerking tijdens Heideweek 2012.

EDE - Autobedrijf Braber, een begrip in de regio Ede, tekende onlangs een sponsorverhoging bij de Stichting Heideweek. Het bedrijf dat onlangs het merk MAZDA erbij is gaan voeren, groeit graag mee met de Heideweek.

,,De Heideweek is het feestje van de gemeente Ede, dat willen wij graag steunen’’, aldus André Braber. De Stichting Heideweek is Autobedrijf Braber erg dankbaar voor de samenwerking van Heideweek 2012.

V.l.n.r.: Peter van der Jagt (voorzitter Heideweek) overhandigt namens de Heideweek de heideweekwijn aan André Braber.

EDE - In de kop over het artikel over namensons.nl op de zakenpagina van woensdag 4 juli, is een letter weggevallen.

Hij juiste adres van de handige webshop voor werkgevers is www.namensons.nl

EDE - Delinuts is dé specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige noten en zuidvruchten en vele aanverwante snacks en daarbij speelt Delinuts met innovatieve producten en nieuwe concepten in op de ontwikkelingen in de markt. Innovatief, een compleet assortiment, meedenken met de klant en een snelle levertijd zijn de kenmerken van Delinuts.

In de Benelux is Delinuts marktleider, maar ook in de rest van Europa neemt het bedrijf een vooraanstaande marktpositie in. Delinuts profileert zich als een hoogwaardige ‘business-to-business’ partner, met grote kennis van zaken en een op de klant toegesneden servicepakket. De reden van de verhuizing is dan ook dat het bedrijf de rol van marktleider op het gebied van service, kwaliteit en assortiment wil voortzetten en zelfs verbeteren.

Per 28 juni is het nieuwe pand aan de Radonstraat 12 in Ede betrokken.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie