Chinese Muur Ede: ‘Eerste in Nederland met Dinner Tablet’

11 juli 2012 om 00:00 Ondernemend

Samen met zijn vrouw Lyen runt Xander het restaurant al elf jaar. In het voorjaar van 2012 is de Chinese Muur grondig verbouwd. Ook tijdens de verbouwing was er veel steun van vaste gasten. ,,We willen hen hier hartelijk voor bedanken”, aldus Lyen. ,,Alle betrokkenheid heeft ons erg geraakt. Het heeft ons ook doen beseffen dat wij en de Chinese Muur bij Ede horen.”

EDE - De Chinese Muur is één van de oudste restaurants van Ede, maar de eigenaren blijven wel bij de tijd. ,,We runden al acht jaar het wokrestaurant en waren aan iets nieuws toe”, aldus Xander.

Vertrouwd

,,We zijn zeer trots op het resultaat en blij dat de verbouwing is afgelopen”, vervolgt Lyen. ,,Onze gasten hoeven ons niet langer te missen. Door het goede en bekende te houden en tegelijkertijd een innoverend, trendy en modern element toe te voegen, ontstond het concept voor TapAsia. Sinds die tijd genieten onze gasten onbeperkt in een gezellige ambiance van de beste Aziatische Tapas uit de Chinese, Japanse en Thaise keuken.”

Dinner Tablet

,,Het restaurant heeft nu een moderne en frisse uitstraling en de gasten zijn heel tevreden en enthousiast”, haakt een tevreden kijkende Xander in bij zijn vrouw. ,,Samen met het vernieuwde restaurantconcept is de Dinner Tablet geïntroduceerd. Die hebben we speciaal voor dit concept laten ontwikkelen. We zijn de eerste in Nederland die dit gebruiken”, zegt hij.

Om met enige trots toe te voegen: ,,Er kwamen zelfs gasten uit Amsterdam die verbaasd waren dat dit nog niet in hun stad bestond, maar wel in Ede.”

Gastvrijheid

Met de Dinner Tablet kunnen gasten zelf de heerlijke tapas en lekkere drankjes bestellen in een overzichtelijk menu. Die worden vervolgens aan tafel gebracht, want gastvrijheid blijft ook in TapAsia belangrijk. Met de unieke Dinner Tablet en het duurzame ‘All you Can Eat’ concept kan men onbeperkt genieten van overheerlijke, vers bereide Chinese, Japanse en Thaise gerechten in Tapas hapjes, zoals sushi’s, Dim Sum, soep, salades, en grill-, wok- en Chinees Indische gerechten. Een verrassingsdessert is inbegrepen.

Lunchen

,,Naast uitgebreid dineren kan men bij TapAsia ook lunchen in een sfeervolle en moderne ambiance. Men kan dan kiezen voor het All You Can Eat concept of gewoon genieten van een paar kleine gerechten, tapas, of sushi’s. Graag verwelkomen wij een ieder om een kijkje te nemen bij TapAsia, het nieuwe restaurant concept van De Chinese Muur. In TapAsia waant u zich in een klein stukje Azië in Nederland. Sfeervol, hip en trendy met een traditioneel Japans zitgedeelte, en Tatami, tot moderne loungebanken. En dat met de gastvrijheid en betrokkenheid zoals men die van ons gewend is. Kom en geniet”, besluit Xander enthousiast.

Chinese Muur - TapAsia Restaurant

Maandereind 109 Ede

Tel. 0318-613457

info@tapasia.nl, info@chinesemuur.nl

Foto:

Xander en Lyen in hun verbouwde restaurant. ,,Kom en geniet!”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie