‘De schoonheid van de mens spreekt me aan’

18 juli 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Tijdens mijn baan bij die werkgever heb ik wel geleerd dat ik graag met en voor mensen werk. Maar ook dat ik het prettig vind om mensen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan”, zegt Rijkse.

EDE - Susan Rijkse vond het na twaalf jaar bij een werkgever wel welletjes. Ze besloot voor zichzelf te beginnen, een idee dat resulteerde in schoonheidssalon Nova Vita aan de Hakselseweg 103 in Ede.

,,De passie en interesse voor de schoonheid van de mens, zowel van binnen als van buiten, heeft mij altijd aangesproken. De stap naar de opleiding tot schoonheidsspecialiste was daarom logisch. Deze heb ik met goed gevolg afgerond.” Met haar eigen bedrijf Nova Vita vestigde ze zich aan de Hakselseweg.

,,De productlijn waarvoor ik heb gekozen is van Institute Esthederm, een gerenommeerd beauty-concept afkomstig uit Frankrijk. Deze producten stimuleren de huideigen mechanismen. Omdat iedere huid verschillend is, richten deze verzorgingsproducten zich op de verscheidene disfuncties van de huid, zoals dehydratatie, overmatige talgvorming, gevoeligheid en structuurveranderingen. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik tevens enkele aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd. Nu heb ik mijn salon kunnen uitbreiden met extra behandelingen, zoals hotstone-massage, french pedicure en mink en blink lashes. Hoe fijn is het niet om mensen te kunnen laten genieten en daarnaast hun schoonheid tot recht te laten komen?”

Meer info: www.nova-vita.nl

Foto:

Susan Rijkse blijft bezig om haar schoonheidssalon Nova Vita in Ede uit te breiden met nieuwe specialismen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie