Paarse Hartenfeest zoekt vrijwilligers

26 juli 2012 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - Het Paarse Hartenfeest staat weer voor de deur en de organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers. Het feest is voor mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders. Het wordt gehouden op donderdag 23 augustus van 10.00 tot 15.30 uur op het terrein van 's Heeren Loo in Wekerom.

De cliënten worden deze dag bezocht door de Heidekoningin en -prinses. Tevens zijn er onder meer spellen, een luchtkussen, poffertjeskraam, patatkraam en een muziekoptreden. De vrijwilligers moeten affiniteit hebben met mensen met een meervoudige beperking en lichamelijk in staat zijn om een rolstoel voort te duwen. Zij gaan met de cliënten van Dagcentrum Doedac en hun begeleiders naar het feest. Dit wordt gehouden op ongeveer 500 meter van het dagcentrum op het terrein in Wekerom.

De vrijwilligers helpen onder meer met het geven van eten en drinken. Tussendoor zullen er sommige groepen zijn die weer terug gaan naar Doedac voor de lunch. Dus er wordt van hen gevraagd om een aantal keren heen en weer te lopen met de cliënten. Vrijwilligers krijgen een lunch aangeboden.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met: Agnes van den Sigtenhorst, vrijwilligerscoördinator 's Heeren Loo, tel: 06-21824709.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie