Vrijwilligers SWO genieten bij Apetito

27 juli 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Een kijkje in de keuken van Apetito was het thema van het uitstapje voor de vrijwilligers van SWO. Apetito is de nieuwe leverancier van vriesversmaaltijden voor de Senioren Welzijn Organisatie te Ede.

,,Smakelijke maaltijden, veel keuzes en duidelijkheid over de gebruikte ingrediënten is het devies van Apetito. Met een dieet kan rekening worden gehouden. Ook gemalen of gepureerde maaltijden is mogelijk. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. De verse groenten worden bijvoorbeeld binnen 48 uur na de oogst verwerkt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen behouden'', aldus Anja van Lagen, coördinator maaltijden aan huis.

Na uitleg en een kijkje in de keuken genoten de deelnemers van de gerechten. De maaltijden aan huis van SWO Ede zijn voor mensen die door ziekte, ernstige blessures of hoge leeftijd zelf niet voor een goede warme maaltijd kunnen zorgen. Wekelijks komt een vrijwilliger de bestelling afleveren en de bestellijsten ophalen. ,,Het is fijn dat er zoveel vrijwilligers mee zijn geweest'', aldus Van Lagen. ,,Zo kunnen ze de gebruikers ook beter informeren''.

Voor informatie over maaltijden aan huis of andere diensten van SWO kunnen gegadigden bellen: tel. 0318-672220; www.swo-ede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie