Zomersportweek in de buitendorpen van Ede

30 juli 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Sportservice Ede houdt in de week van maandag 6 tot en met vrijdag 10 augustus zomersportmiddagen in de buitendorpen van de gemeente Ede voor jeugd van 6 tot en met 14 jaar. Dagelijks wordt van 14.00 tot 16.00 uur 's middags een afwisselend sport- en spelprogramma aangeboden in telkens een ander dorp.

Als eerste is Wekerom aan de beurt op maandag 6 augustus. Verzamelen is op het veldje bij het Dorpsplein. Dinsdag 7 augustus wordt Harskamp aangedaan. Plaats van handeling is dan het veldje naast de oude bioscoop. Woensdag 8 augustus kan de jeugd naar het schoolplein van de Ericaschool in Otterlo komen en een dag later is verzamelplaats het schoolplein van de Julianaschool in Ederveen. De week wordt afgesloten in Lunteren op vrijdag 10 augustus. Jeugd die daar mee wil doen verzamelt op het veldje aan het Nieuwe Erf.

Deelname aan de zomersportmiddagen is gratis en natuurlijk mag de jeugd uit elke plaats in de gemeente Ede meedoen aan alle sportmiddagen in elk dorp. Opgeven voor de sportmiddagen is niet nodig.

Wie meer informatie wenst kan contact opnemen met combinatiefunctionaris Richard van den Broek van Sportservice Ede via 06 - 46 09 69 06, of stuur een e-mail naar r.vandenbroek@sportservice-ede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie