Eigen gerecht op menukaart ziekenhuis

30 juli 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Kookliefhebbers opgelet. Ziekenhuis Gelderse Vallei is op zoek naar uw favoriete, gezonde en smakelijke gerecht voor onze patiënten. Als u graag kookt doe dan mee. De hele maand augustus kunt u uw recept indienen.

In oktober wordt de nieuwe maaltijdservice At Your Request® ingevoerd. Vanaf dan kunnen patiënten bestellen wat, wanneer en hoe vaak zij willen. Het concept is uniek in Europa en daarom geeft het Edese ziekenhuis alle kookliefhebbers de kans om hun favoriete gerecht op de kaart te zetten. Want een eigen receptkeuze is helemaal in lijn met het concept van de nieuwe maaltijdservice.

Alle winnende recepten met foto's worden gebundeld in een kookboek. Iedere patiënt en medewerker krijgt tijdens de introductie van AYR het kookboek cadeau. Drie maanden lang krijgen patiënten bij ontslag het kookboek mee naar huis.

Inzendingen kunnen ingediend worden in de volgende categorieën: Lunchgerecht, warme maaltijd, dessert, gezonde snack of bijgerecht. Meedoen kan tot 1 september. Daarna beoordeelt een jury alle inzendingen op geschiktheid voor invoering binnen At Your Request®.

Stuur uw beste recept in via www.geldersevallei.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie