Korenfestival ‘rond’ Toon Hermans Huis

15 augustus 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - Het Toon Hermans Huis Ede houdt dinsdag 21 augustus een Korenfestival op het Marktplein in Ede. Tien koren uit de regio zingen een gevarieerd repertoire.

Het korenfestival is een initiatief van het koor Zingen voor je leven, een landelijk korennetwerk dat is opgericht door Stichting Kanker in beeld. Volgens de initiatiefnemers mogen de bezoekers van deze avond een grote diversiteit aan koren verwachten. Het Korenfestival is een benefietconcert en duurt van 18.00 uur tot 23.00 uur. Omdat het Marktplein vrij toegankelijk is, zal het Toon Hermans Huis Ede collecteren voor een financieel steuntje in de rug en is het tevens mogelijk om ‘vriend’ van het Toon Hermans Huis Ede te worden.

Programma: 18.00 u. Koor Zingen voor je leven van het Toon Hermans Huis Ede, Arnhem en Harderwijk, 18.45 u. Volkooren uit Wageningen; 19.15 u. Tarantella uit Ede; 19.45 u. In Between uit Ede; 20.15 u. Zingis uit Ede; 20.45 u. Between Two Rivers uit Elst; 21.15 u. Wagenings Kleinkoor; 21.45 u. Edesekreten; 22.15 u. Punt-Uit uit Wageningen; 22.45 u. Zingen voor je Leven Ede en Arnhem

Het Toon Hermans Huis Ede?is er voor mensen met kanker, hun gezinsleden en verzorgers. Vanuit de regio Gelderse Vallei kunnen zij hier terecht voor diverse vormen van ondersteuning bij hun leven met kanker. Het inloophuis is een plaats waar alle mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben elkaar kunnen ontmoeten. Voor steun, voorlichting of om even hun verhaal kwijt te kunnen. Met dit doel worden naar behoefte activiteiten gepland, zoals lezingen en cursussen en er is een informatiecentrum. Ook op het gebied van ontspanning met creatieve activiteiten zoals zang en schilderen, een spelletje en uiteraard een kop koffie met lotgenoten is iedereen van harte welkom. Vanaf april 2012 werkt het Toon Hermans Huis Ede samen met Ziekenhuis Gelderse Vallei door de inzet van gastvrouwen op de afdeling oncologische chirurgie.

Vestiging: Telefoonweg 124b in Ede. Voor meer informatie: 0318-619002 of info@toonhermanshuisede.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie