Aanvang repetities koren Jubilate

15 augustus 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - Hervormd Zangkoor Jubilate en kinderkoor Jong Jubilate hebben op 21 augustus de eerste repetitieavond.

Over Hervormd Zangkoor Jubilate: ,,Geniet in ook van jaarlijkse concerten in de Oude kerk van Ede, houdt u van zingen en wilt u ons koor komen versterken, dan is dit wellicht het goede moment om eens vrijblijvend de sfeer te komen proeven. We willen als koor door middel van het lied het evangelie bezingen en doen dat door regelmatig concerten te geven, zowel in- als buiten Ede. Het repertoire is veelzijdig. We repeteren op dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in gebouw Rehoboth aan de Driehoek 11’’.

Voor informatie: bellen met M. v.d. Kolk, tel. 638664, mail hzkjubilate@gmail.com, www.jubilate-ede.nl .

Kinderkoor Jong Jubilate: ,,Vind je het ook zo fijn om te zingen en wil je dat graag doen met andere jongens en meisjes? Kom dan op dinsdag 21 augustus naar onze repetitieavond, dat is een open avond waar iedereen een kijkje kan komen nemen en luisteren en natuurlijk meedoen met oefenen van onze liederen. Wij zingen christelijk liederen. Wij geven regelmatig uitvoeringen zoals 2e paasdag, 2e kerstdag, in het verzorgingshuis en dit jaar samen met Jubilate en Sjamacha de Kerstzangavond op 24 december.’’

Kinderen vanaf 5 jaar en tot 15 jaar kunnen meedoen. De eerste repetitie is dinsdag 21 augustus om 18.30 uur in gebouw Rehoboth. Info: tel. 631957, mail t.diepeveen@online.nl en www.jongjubilate.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie