Boerderijweken

22 augustus 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Swingpoint Dance&Sports is na een verbouwing klaar voor het nieuwe dansseizoen. ,,Iedereen die kennis wil komen maken is welkom voor gratis proeflessen.”

De dansschool is gevestigd aan het Kuiperplein 9 in Ede. ,,In de vakantie is er hard gewerkt om het nieuwe seizoen nog beter te kunnen starten. De oppervlakte van de dansvloer is vergroot met 25 vierkant meter. Hierdoor is er een meer rechthoekige vloer van 200 vierkante meter ontstaan, wat vele voordelen geeft voor het dansen. Iedereen kan dit zelf gaan ondervinden want op dinsdag 28 augustus en zaterdag 1 september staan de deuren open voor iedereen die een gratis proefles stijldansen of salsa wil volgen. De proefles start om 19.30 uur en aanmelding is niet nodig”, aldus de dansschool.

Naast stijldanslessen en salsa verzorgt Swingpoint al jaren Zumba. ,,Voor iedereen die eens les Zumba wil volgen is er een gratis proefles op maandag 3 september om 18.30 uur en op donderdag 6 september om 19.00 uur. Alle cursussen starten vanaf zondag 2 september. Men kan inschrijven via de website www.swingpoint.nl waar ook het lesrooster en nog veel meer informatie staat vermeld.”

Telefonisch is Swingpoint Dance&Sports het best te bereiken op nummer 06-24987272. De dansschool werkt met een maandtarief van 29,95 euro per persoon. Hierbij geldt een opzegtermijn van één maand.

EDE - Inkooporganisatie Maxxam en foodservice groothandel Deli XL maken bekend dat Deli XL het voornemen heeft om zich aan te sluiten bij Maxxam. Dit zijn de directies van alle partijen overeengekomen. Maxxam is de grootste collectieve inkooporganisatie in de Nederlandse foodservice markt. Met de toetreding van Deli XL wordt de inkoopkracht van alle leden versterkt.

De aansluiting van Deli XL brengt het ledenaantal van Maxxam op zes. Dat zijn naast Deli XL ook Hanos Nederland, Lekkerland Nederland, Makro Nederland en Coöperatieve Vereniging Pascal-Ede, die bestaat uit Horesca Nederland, de TopClass Group en de Vereenigde Hollandsche Compagnie (VHC).

Peter de Ries, directeur Maxxam: ,,Maxxam is verheugd over de krachtenbundeling met Deli XL. We verwachten daarmee de inkooppositie te versterken. De toetreding van Deli XL past in de strategie van Maxxam om door samenwerking en professionalisering aan de inkoopkant de resultaten en daarmee de concurrentiepositie van onze leden te verbeteren.’’ Deli XL heeft een uitgebreid assortiment van ruim 60.000 artikelen en gaat zich daar meer op richten. Dick Slootweg, directeur Deli XL: ,,Wij zullen de primaire inkoop voor circa 200 leveranciers onderbrengen bij Maxxam. Hierdoor kunnen we meer aandacht besteden aan doelgroepspecifieke assortimenten en het vermarkten daarvan.’’

EDE - Supermarkt Emté op de Hoog Maanen en Stadspoort helemaal in het teken van de boerderijweken. In totaal geeft Emté in een tijdsbestek van zes weken meer dan 250.000 knuffels weg. Supermarktmanagers Erik Beernink en Remon Driessen: ,,Gezinnen met kinderen zijn natuurlijk belangrijke klanten voor ons, en dit soort acties zijn voor deze groep erg aantrekkelijk. Bij Emté spaar je voor vijf gratis boerderijknuffels en het spel ‘Op de boerderij’ met in totaal 120 spelkaarten. Je krijgt bij geselecteerde actieproducten een gouden flowpack met twee verschillende spelkaarten en één spaarzegel. Je hebt al een volle spaarkaart met vijf spaarzegels. Tegen inlevering van een volle kaart mag je één van de vijf knuffels uitkiezen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie