Inschrijfavond mbo-opleidingen ROC A12

22 augustus 2012 om 00:00 Informatie

EDE - ROC A12 opent dinsdagavond 28 augustus haar deuren voor scholieren die zich nog graag willen inschrijven voor een studie in cursusjaar 2012-2013. Medewerkers en studenten staan van 18.30 tot 19.30 uur klaar om informatie te verstrekken over opleidingen of om te helpen met inschrijven.?De avond staat in het teken van zo’n 100 MBO opleidingen, maar ook van opleidingstrajecten voor volwassenen.

ROC A12 heeft een breed aanbod van opleidingen in voltijd en deeltijd in de richtingen Zorg & Welzijn; Horeca, Toerisme, Recreatie & Wellness; Handel, Economie & Administratie; Techniek & Technologie; ICT, Beeld & Geluid en Veiligheid & Sport.

Volwassenen

Volwassenen worden deze avond geïnformeerd over de mogelijkheden in het kader van bij-, her- en omscholing. De beroeps- en praktijkgerichte trajecten van ROC A12 zijn bestemd voor particulieren, bedrijven en instellingen. Volwassenen kunnen zich deze avond oriënteren en inschrijven op: alle werken&leren-opleidingen (BBL), Hoe (werk)ervaring snel een diploma kan opleveren (EVC) en korte en gerichte cursussen, trainingen en bedrijfsopleidingen.

In Ede is ook informatie te krijgen en inschrijving mogelijk voor de opleidingen VAVO (Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs). Met VAVO kunnen studenten certificaten of een diploma vmbo-TL, havo of vwo behalen. Studenten hebben daarbij de mogelijkheid om een compleet lespakket of enkele vakken te volgen.

Geïnteresseerden kunnen 28 augustus terecht van 18.30 - 19.30 uur aan de Reehorsterweg 80 in Ede. Meer info? Bel met 0800-7622124 of kijk op www.a12.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie