Bennekom naar volgende ronde

24 augustus 2012 om 00:00 Informatie

BENNEKOM - Bennekom is de eerste Edese vertegenwoordiger die zich voor de volgende bekerronde heeft geplaatst. Zondaghoofdklasser RKHVV werd met 4-1 verslagen.

Nadat de eerste twee bekerontmoetingen tegenvallend waren geweest, speelde Bennekom nu wel fel en agressief. Zeker het laatste half uur van de eerste helft was van hoog niveau. In deze periode werd ook drie keer gescoord.

Eerst was het Mamoudou Kaba die een corner raak kopte. Vervolgens stond Ahmet Kilic aan de basis van de 2-0 van Roel Kamphorst en de 3-0 van Kevin Sissing. Daarmee was de wedstrijd gespeeld.

Middels een vrije trap van Geert van der Heiden werd het na rust ook nog 4-0. Met het oog op de eerste competitiewedstrijd tegen Ter Leede nam trainer Henne Oostermeijer geen risico en wisselde steunpilaren Ahmet Kilic en Reza Ngarigota voor A-junior Bryan van Loenen en Rence van der Wal. Vlak voor tijd nam Tjalling Kamerman de positie van Nordin al Mansouri nog over. In die slotfase redde RKHVV nog de eer: 4-1.