De Gelderbergh viert eenjarig bestaan

5 september 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Precies een jaar geleden, op 1 september 2011, opende De Gelderbergh, schoonheidscentrum voor totale verzorging, haar deuren.

De Gelderbergh biedt een volledig pakket aan behandelingen, hoge kwaliteit én scherpe prijzen. Direct vanaf de opening wisten veel mensen de weg naar De Gelderbergh te vinden. Samen met het team, blikken we terug op een succesvol eerste jaar.

Het brede assortiment behandelingen spreekt een groot publiek aan. Bedrijfsleidster Sandra de Vries: “Onze centrum heeft een gemêleerde klantenkring. Van jong tot ouder, mannen en vrouwen uit alle lagen van de bevolking en uit de wijde omgeving. De Gelderbergh is uniek voor Ede en omgeving, omdat klanten voor alle behandelingen terecht kunnen op één adres. Afspraken worden zo gepland dat men per bezoek, in één keer klaar is. Handiger en ‘t bespaart veel tijd. En ook voordeliger!”

Eigenaresse Martine Ferment vervolgt: ,,We hebben het eerste jaar veel tijd besteed om te laten zien wat we allemaal in huis hebben. Ede en omgeving heeft zo’n 110.000 inwoners die we op alle mogelijke manieren willen bereiken. De kapsalon, de schoonheidsspecialiste of pedicure zijn bij ons echte publiekstrekkers. De specialistische huidbehandelingen voor acné, couperose, littekens, huidverstrakking en overbeharing zijn een succes. Veel mensen hebben vragen over hun huid en komen bij ons met hun probleem. Zij worden behandeld door onze huidtherapeute. Dat is een para-medicus, net zoals bv. een fysiotherapeut. Zij helpt mensen om de problemen op te lossen of te verminderen.”

Voor de vermindering van stress en de behandeling van rugklachten is er adem- en ontspanningstherapie, ontspanningsmassage en ‘hot stone’ massage. Eigenaresse Martine Ferment is een ervaren adem- en ontspanningstherapeut. Ontspanning, houdingscorrectie en een goede buikademhaling brengt bij veel mensen enorme verbetering van klachten. “Voel je vitaal, is onze slogan. Onze behandelingen zijn niet alleen een luxe. Een bezoek aan de pedicure of huidtherapeut kan van belang zijn voor mensen met diabetes of huidziekten. Veel van onze behandelingen worden door de zorgverzekeraar vergoed.”

Schoonheidsspecialiste Laurie Otten vult aan: ,,Ondanks (of misschien juist dankzij) de huidige recessie gaat de consument terug naar wat echt belangrijk is. Mensen gaan steeds bewuster met hun gezondheid om en kiezen vaker voor natuurlijke producten. En dan zijn ze bij ons aan het juiste adres.”

Bij de Gelderbergh staat alles in het teken van kwaliteit. Het team bestaat uit volledig opgeleide professionals, die met regelmaat speciale trainingen volgen. Zij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo garanderen zij de hoge kwaliteit.

De Vries: “Wie jarig is trakteert. De hele maand september is dan ook feest bij ons. De jubileummaand is begonnen met een Open Dag. Afgelopen zaterdag kon heel Ede genieten van gratis behandelingen zoals hand- of voetmassage, nagels lakken, wenkbrauwen epileren of haar stylen. Bij het weggaan kreeg elke gast een goody-bag mee. Het was een drukte van belang. ,,Wat een leuke actie van De Gelderbergh”, glunderde een klant. ,,Dat kan ik wel gebruiken, in deze tijden. Dank jullie wel!”

,,Voor degenen die niet aanwezig konden zijn, staan ook de komende weken in het teken van het 1-jarig bestaan. De hele maand september geeft Gelderbergh twintig procent korting op alle behandelingen. Iedereen is van harte welkom.”

Gelderbergh, Schoonheidsinstituut

Arnhemseweg 14a, 6711 HA Ede

0318-845373

www.gelderbergh.nl

Open: di-za en do-avond

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie