De gemeente Ede geeft Ballast Slapen de eerste gratis LED-scan. (foto uit archief)
De gemeente Ede geeft Ballast Slapen de eerste gratis LED-scan. (foto uit archief) Henny Jansen

Ballast Slapen viert vijftig jarig jubileum

5 september 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Eén van de oudste familiebedrijven van Ede bestaat vijftig jaar. Na een 34 jarige geschiedenis aan de Molenstraat in Ede, verhuisde Ballast Slapen in 1997 naar Ede-Centrum.

Wat begonnen is als een textielwinkel ,onder de naam Ballast Textiel, waar garens, wol, knopen en ondergoed werd verkocht, is het inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van slapen.

Waar grootouders en ouders jarenlang de scepter zwaaiden, heeft de derde generatie inmiddels de winkel aan de Arnhemsweg overgenomen. Nog elke dag wordt er met heel veel plezier en enthousiasme gewerkt. Op goede service, kwaliteit en aandacht voor de klant ligt nog altijd de nadruk. Zo is de bezorg- en montageservice gratis en indien gewenst is advies aan huis ook altijd mogelijk.

Het assortiment van Ballast Slapen omvat alles wat met slapen te maken heeft. Van ledikanten, boxsprings, matrassen, dekbedden, kussens, kasten tot een heel uitgebreide collectie bedtextiel, in alle denkbare uiteenlopende maten. Onder het eigen label PerfectSlapen zijn, in nauwe samenwerking met Nederlandse fabrikanten, diverse soorten matrassen ontwikkeld. Ballast Slapen kan daarmee een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding waarborgen. Tevens beschikt de winkel over een uitgebreid test-kussen programma.

Dit alles om de consument zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Naast de particuliere markt wordt er tevens veel samengewerkt met bedrijven zoals bijvoorbeeld hotels en diverse zorginstellingen.

Door nauwe samenwerking met deze instellingen is Ballast Slapen ook dealer van hoog-laag zorgbedden. Doordat men al vele jaren over een groothandelsfunctie beschikt zijn zij in staat om snel te leveren. Trots is men bij Ballast Slapen op het grote vaste klantenbestand wat vaak ook al drie generaties terug gaat. Familie Ballast ziet de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

Ballast Slapen

Arnhemseweg 6

0318-610091

www.ballastslapen.nl

Foto:

De zaak, inmiddels gevestigd in het centrum van Ede, is inmiddels toe aan de derde familiegeneratie als eigenaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie