VerhuisApp

12 september 2012 om 00:00 Ondernemend

BENNEKOM - Dat Bennekom een fietsenzaak rijker is, heeft, wie in de voorbije week door de Molenstraat in Bennekom kwam, met eigen ogen kunnen zien. Er stond bij Jansen2wielers een knoert van een plastic poort en naast de zaak een grote fiets. Jansen2wielers aan de Molenstraat 49 is voor de 24-jarige Barnevelder Eric Jansen zijn tweede zaak.

De eerste paar weken staat Eric Jansen ook zelf in de zaak. Daarna zal zijn medewerker Arjan Kleijer er de scepter gaan zwaaien. In de maand september 2012 heeft Jansen2wielers met de hulp van een actierad een aantal acties. Via het actierad is een korting van tien of twintig procent op het aankoopbedrag mogelijk, verder een cadeaubon van 25 of 50 euro of een gratis fietsenverzekering. En wie een kleurplaat vóór 29 september inlevert, heeft de kans een op een fonkelnieuwe fiets.

In januari 2008 begon de van de boerderij afkomstige Eric Jansen met een fietsenzaak aan de Livingstonestraat in Barneveld. ,,Ik liep tegen het pand in Bennekom aan, ik vond het meteen een leuke plek. Het pand spreekt me aan. In Bennekom is volgens mij nog ruimte voor een goede fietsenzaak.’’ Jansen2wielers onderscheidt zich volgens Eric Jansen op een stukje persoonlijkheid en een compleet assortiment. ,,De kracht ligt bij een kwaliteitsfiets. En de persoonlijke aandacht.’’

Jansen2wielers is niet gericht op een bepaalde doelgroep. ,,Wel hebben we veel aandacht voor elektrische fietsen. We hebben een fiets voor jong en oud.’’ De nieuwe Bennekomse fietsenzaak verzorgt zelf de reparaties. Alle accessoires op het gebied van fietsen zijn te koop bij Jansen2wielers.

,,De zaak in Barneveld is vijf keer zo groot dan in Bennekom. We streven ernaar niet te hard te groeien. Je moet het wel gezond houden. We zijn altijd een persoonlijke zaak geweest, dat wil ik zo houden.’’

Jansen2wielers

Molenstraat 49

6721 WK Bennekom

Telefoon 0318-742023

bennekom@jansen2wielers.nl

www.jansen2wielers.nl

Eric Jansen en Arjan Kleijer: ,,We hebben een fiets voor jong en oud.”

EDE - Mondial Movers, het grootste verhuisbedrijf van Nederland, heeft de Mondial VerhuisApp gelanceerd. Vanaf 3 september is het voor Apple gebruikers mogelijk om de app via iTunes te downloaden.

De VerhuisApp betekent werkelijk een revolutie in de verhuiswereld, vanaf nu is het mogelijk om een reële offerte voor een verhuizing te ontvangen zonder dat er een taxatiebezoek door een verhuizer heeft plaatsgevonden. Dit is nog nooit eerder vertoond.

Mondial Movers heeft de VerhuisApp ontwikkeld om in te spelen op de vraag van de consument, die 24/7 zelf zijn offerteaanvraag wil kunnen indienen en dan, zonder thuis te moeten wachten op een taxatiebezoek, snel een offerte wil ontvangen. Binnen twee werkdagen ontvangt de consument de offerteaanvraag via e-mail.

Meer informatie over de app, inclusief uitleg, is te vinden op www.verhuisapp.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie