Fortissimo deelt eerste klap uit en wint bij Arnhemia

31 augustus 2012 om 00:00 Informatie

EDE - Fortissimo kende een goede start van de competitie. Arnhemia werd op eigen veld met 3-5 verslagen.

,,Het eerste uur speelden wij goed voetbal'', genoot Marco Rou nog na. ,,Alleen drukten wij dat zelfs nog te weinig in doelpunten uit. Ja, en dan laat je in de laatste vijf minuten Arnhemia nog twee keer tegen scoren. Dat moet er echt uit", vervolgde de trainer.

Die drie spelers die vorig seizoen nog in het tweede elftal uitkwamen, liet meedoen. Pascal Borgers, Vincent Lengkeek en Bryan Donkervoort. En ze hebben het goed hebben gedaan'', meende Rou.

In de eerste helft brachten Patrick Scholte, Aziz Ballouk en Kemal Kandemir de stand op 1-3. Bij 0-2 scoorde Arnhemia tegen.

,,Na rust werd geen gas teruggenomen. En zorgden Aziz Ballouk met een individuele actie en Karim Lahri voor een 1-5 tussenstand. Met nog een half uur te spelen geen vuiltje meer aan de lucht", wist Rou.

De Fortissimo trainer moest nog wel twee doelpunten voor de thuisclub toezien. ,,Dan wordt het 3-5 en lijkt het moeizaam. Je doet je zelf als ploeg gewoon tekort. Dat gemakzuchtige moet eruit, wil je mee blijven doen om de prijzen", besloot Marco Rou.