Bewegen

12 september 2012 om 00:00 Ondernemend

LUNTEREN - De verkoop van de woningen in het Plan De Poelakker gaat rustig verder. Steeds meer kopers melden zich omdat zij zich ter degen beseffen dat deze locatie wel heel uniek is. Dat is het ook want waar krijgt u de kans om zelf met de aannemer en de architect uw droomhuis te ontwerpen en realiseren op een plek aan het rand van het dorp en midden in een prachtige groene omgeving.

De eerste reacties van de kopers zijn dan ook zeer enthousiast.

In deze tijd wordt er door de kopers steeds meer nagedacht over de verkoop van hun eigen woning. De huizen staan langer te koop en u zou graag zien dat de eigen woning verkocht is voordat u de akte van de nieuwe woning tekent. Juist omdat er veel mensen zijn die op De Poelakker zouden willen gaan wonen maar worstelen met de vraag ,,hoe zit het met mijn huidige woning?’’ is er door de verkopende makelaars het ‘Verkoopzekerheidsplan’ ontwikkeld.

Met dit verkoopplan zullen de makelaars de verkoop van uw woning in handen nemen zodat u straks in de door u ontwikkelde woning kunt gaan wonen. Kom naar het Open Huis op 15 september van 13.30 tot 15.30 uur en laat u verrassen door de mogelijkheden en uiteraard de locatie.

Neem alvast een kijkje op www.plandepoelakker.nl

Wij verwelkomen u graag op deze zaterdagmiddag aan de Van den Hamlaan 8 in Lunteren.

EDE - Aan de Zandlaan is een opvallende reclamemast geplaatst. De reclamemast was eerder op de Frankeneng aanwezig en heeft een nieuwe plek aan de Zandlaan, waar dagelijks veel fiets- en autoverkeer is en tegenover een nieuw studentencomplex met 300 studenten.

Middenin de Kenniscampus is dit een prachtig object voor bedrijven om te adverteren. Kenniscampus Ede is een dynamische woon-, werk-, leef- en leeromgeving in de Europese topregio FoodValley.

Voor meer informatie: EdeReclame.nl

EDE - Dat bewegen gezond is, hoor je veel in het nieuws. Het is belangrijk voor een goede conditie en om overgewicht tegen te gaan. Te weinig bewegen leidt tot een groter risico op het vroegtijdig krijgen van o.a. hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en kanker.

Wist u dat bewegen niet alleen invloed heeft op uw lichamelijke, maar ook uw psychische gezondheid? Het verminderd de kans op het ontwikkelen van een angststoornis, depressie en dementie en zorgt voor sneller herstel!

Bewegen is ook direct van invloed op de snelheid waarmee we verouderen.Te weinig bewegen leidt tot een energiecrisis in ons lichaam met als gevolg dat we meer risico lopen om ziek te worden en vroegtijdig komen te overlijden.

Kijk voor meer informatie op onze vernieuwde website: www.fysiotherapieveldhuizen.nl, onder het kopje specialisaties.

Meer op www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie