Binnen het veld geen crisis bij Advendo'57

7 september 2012 om 00:00 Informatie

EDERVEEN - Waar buiten het veld Advendo'57 kampt met een bestuurscrisis, loopt het daarbinnen naar wens. Ook de tweede wedstrijd werd met hoge cijfers gewonnen: 6-0.

Net als vorige week moesten de Ederveners eerst warmdraaien tegen SEH, wat vorig seizoen nog vierde klasse speelde. ,,Het was mat aan onze kant'', merkte Cees Spek op. ,,We speelden ook in een 3-3-1-3 formatie. Dat was wennen. Gelukkig kopte de kleinste man van het westelijk halfrond Martijn van den Dikkenberg de 1-0 binnen.''

Met Jaap van Doorn en Meeuwis Zandsteeg voor de niet meer fitte Bernard van Vliet en Alex van de Vendel werd gekozen voor het 4-3-3 systeem. Van den Dikkenberg en Van Doorn verzuimden de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. Dat gebeurde uiteindelijk in de flitsende laatste 20 minuten.

Eerst profiteerde Van Doorn van het feit dat de SEH doelman een bal los liet. Vervolgens legde hij de bal klaar voor Niels van Ginkel: 3-0. Ook Martin Henzen deed een duit in het zakje door van zestien meter in de kruising te schieten. De jarige Marcel van Bruksvoort scoorde uit een corner de 5-0. En met een halve omhaal zorgde Martijn van den Dikkenberg voor een passend slotakkoord.

Advendo is met 6 punten en een doelsaldo van 10 voor en 0 tegen, de enige ploeg zonder puntverlies in de derde klasse B. Vraag is of Advendo zo goed is of de tegenstand zo matig. ,,Laten we onszelf kietelen en zeggen dat wij zo goed zijn'', sluit een lachende Cees Spek af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie